En Çok İndirilen Mobil Uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi

Dünyanın önde gelen mobil uygulama sitesi GetJar, gelmiş geçmiş en popüler mobil uygulamayı duyurdu. En çok indirilen mobil java uygulama...
GetJar.com, mobil uygulamalara ev sahipliği yapan, ücretsiz bir mobil uygulama marketi. Uzun bir geçmişi bulunan sayfa, bu gücüne dayanarak yaptığı bir araştırma ile kendi sunucuları üzerinden en fazla indirilen mobil uygulamayı açıkladı. 25 Milyondan daha fazla defa indirilen uygulama Opera Mini!
Cihazı yormayan hafif yapısı ve java oluşuyla; neredeyse java destekli tüm mobil cihazlarda çalışabilen Opera Mini, özellikle güncellenen son sürümü ile büyük beğeni toplamıştı. GetJar.com yaptığı açıklamada bu konuya da değinerek, Opera Mini'nin sadece son sürümünün 7.5 milyon indirme seviyelerine ulaştığını belirtti.

• Beğen
Tepkiler: akula, wolf_34 ve S'nek Valesi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Vay be

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
hmm baya indiren olmuş :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben hiç indirmedim..

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ve git gide artacak

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Operayı Pc de o kadar sevmem

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben en az 20 kere indirdim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maşallah..

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Evet pcde bende pek sevmem. 20 yine iyi ben 50 kere indirmişimdir(15 kez samsung e250, 5 kez nokia 6300, 5 kez 3500, 10 kez t630 15 kez diğer):D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ben Skyfire kullanıyodum videoları açıyo diye BU açıyomu??:DNormal internet tarayıcı sı açmıyorda

recaizade

recaizade

Üye
biz indirmedik.indirmiş olsaydık.neyse bi indirelim ?program ne amaçlı peki?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İnternet Tarayıcısı Bi nevi Mozilla Nın telefon versiyonu ama ben videoları açması açısından Skyfire kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt