bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kilit ekranına 5 adet bildirim eklenebiliyor buraya 5 adet programı koyun bildirimi kaybetseniz dahi kilit ekranından hangi programa bildirim gelip gelmediğini görebilirsiniz...Bunun sayesinde bildirimi göremedim gibi endişelere gerek kalmaz.oyum bildirim merkezi nedeni şuan için en çok ona ihtiyaç var gelen bildirimi gördük gördük yoksa sonradan nereden ne geldi bulamıyoruz çoklu seçmeli yapsanız daha iyi olurdu tabii imkanınız varsa en fazla 3 seçenek.... benim 2. tercihim hızlı ayarlar 3. ayrılmış ses ayarları @bulutsuzgece
sahadan, bing haber gibi eklenemeyen uygulamalar var bunlardan gelen bildirimler kaçırılınca bulunamıyor cortana konusunda katılıyorum size bende yeniliklerden yanayım.. gelmesi gereken daha birçok özellik var neden tel kapalı iken şarj etmeyelim, neden yine cihaz kapalı iken alarm çalmasın tabii bunlar daha da artırılabilirKilit ekranına 5 adet bildirim eklenebiliyor buraya 5 adet programı koyun bildirimi kaybetseniz dahi kilit ekranından hangi programa bildirim gelip gelmediğini görebilirsiniz...Bunun sayesinde bildirimi göremedim gibi endişelere gerek kalmaz.
Benim seçeneğim cortana sebebi ise farklılık.Ben önceki konuların birinde söylemiştim microsoft bunları vermek zorunda zaten yani yenilik değil bunlar...Asıl yenilik cortana sebebi ise siri'den daha iyi olacağı söyleniyor.Eğer beklediğim gibi gelirse bildirim ekranına bile gerek kalmaz.
Tabi eyüp abi o programlar konusunda birşey diyemem malesef.Cortana'da eğer bildirim ekranına sahip olursa yani demek istediğim mesela -cortana bugünkü bildirimleri bana say/ yada (gözden kaçırdığımız bir bildirimi) -cortana 5 dakika içindeki bildirimleri bana say gibi özellik gelirse bildirim ekranı mı? ha o neymiş der geçerimsahadan, bing haber gibi eklenemeyen uygulamalar var bunlardan gelen bildirimler kaçırılınca bulunamıyor cortana konusunda katılıyorum size bende yeniliklerden yanayım.. gelmesi gereken daha birçok özellik var neden tel kapalı iken şarj etmeyelim, neden yine cihaz kapalı iken alarm çalmasın tabii bunlar daha da artırılabilir
Tabi eyüp abi o programlar konusunda birşey diyemem malesef.Cortana'da eğer bildirim ekranına sahip olursa yani demek istediğim mesela -cortana bugünkü bildirimleri bana say/ yada (gözden kaçırdığımız bir bildirimi) -cortana 5 dakika içindeki bildirimleri bana say gibi özellik gelirse bildirim ekranı mı? ha o neymiş der geçerimve zaten o son saydıklarınızda olması gereken özellikler eyüp abi yani biz gerçekten çağ dışında kaldık bunu kabullenmek gerekiyor.Stabillik bi yere kadar biz 1-2 yıl geriden geliyoruz.Ms'nin zaman makinesiyle bizi şimdi ki zamana atmasına günler kaldı.Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?