Emre Üye Shadow Nightmare' Alıntı: LG G4 PRO Nedeni : Tassarım üst seviye işlemci güçlü Snapdragon 820 4GB Ram 27MP Kamera Tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... G4 pro hangi ara çıktı
Shadow Nightmare' Alıntı: LG G4 PRO Nedeni : Tassarım üst seviye işlemci güçlü Snapdragon 820 4GB Ram 27MP Kamera Tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... G4 pro hangi ara çıktı
JustWatch34 Üye RetaXter' Alıntı: G4 pro hangi ara çıktı Genişletmek için tıkla ... Çoktan kuzende varda Ondan didim
serecans Üye Cep telefonlari genelinde bence en yenilikci tasarimi samsung yapti kavisli ekran hicbir telefonun verdigi hazzi vermiyor bana.G4 var arkadasimda telefon kavisli ama bana farkli hissettirecek kadar iyi gelmedi Bunlar sadece benim dusuncem.
Cep telefonlari genelinde bence en yenilikci tasarimi samsung yapti kavisli ekran hicbir telefonun verdigi hazzi vermiyor bana.G4 var arkadasimda telefon kavisli ama bana farkli hissettirecek kadar iyi gelmedi Bunlar sadece benim dusuncem.
BomberMAn TR01 Üye Şuan G4 kullanıyorum. Fiyatı biraz düşerse HTC 10 denemeyi düşünüyorum Posta güvercini ile gönderildi
Şuan G4 kullanıyorum. Fiyatı biraz düşerse HTC 10 denemeyi düşünüyorum Posta güvercini ile gönderildi
Aybin.Kilic Üye Her ne kadar eskimiş olsa da lumia 1520 derim. Güncel cihaz olarak Lumia 950 xl. Gelirse de Hp Elite X3 Android cephesinde pek ilgimi çeken cihaz yok. Belki biraz xiamoi cezbediyor marka olarak. İos ise allaha yakın bana uzak olsun.
Her ne kadar eskimiş olsa da lumia 1520 derim. Güncel cihaz olarak Lumia 950 xl. Gelirse de Hp Elite X3 Android cephesinde pek ilgimi çeken cihaz yok. Belki biraz xiamoi cezbediyor marka olarak. İos ise allaha yakın bana uzak olsun.