Luck Star
Üye
O zamanların kırılmaz, gerçekten iyi fiyatlı, daha zevkli oyunlu telefonları... Belki android, ios veya windows işletim sistemi daha iyidir fakat hiçbiri bana s40 telefonlardaki zevki vermedi. Yeniden o telefonlara döner miyim? HayırBiraz tarihi olacak ama halen çalışan Nokia X2 -00 . Bu telefon s40(java tabanlı) sisteme sahip . 2.1 mıdp versiyonu ile whatsapp , twitter , gmaps , ınstatag , opera mini gibi birçok programı desteklemektedir . Genel olarak özellikleri Otg desteği (64 gb çift taraflı usb okudu) 240 *320 çözünürlüklu tft ekran 64 mb dahili hafıza 2 mb ram 5 mp led flashlı kamera ayrıyeten 32 gb hafıza kartı desteği ve dahili iç anteni ile kulaklık olmadan radyo dinleme imkanı , el feneri , güçlü çift stereo hapörlere sahiptir . Fiyatı 280 lira idi aldığımızda . Yaptığı iş bakımıyla fiyatı karşılaştırmasında tuşlu telefonlarda zirvede yer alır bence . (s40 serisinde)
İlginçExynos ișlemcisi hariç S7 serisi mükemmel.
O arkadaş custom romları çok seviyor o yüzdenİlginç
Exynos ișlemcisi hariç S7 serisi mükemmel.
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Win32' yi nasıl acıyor continiumla mi? Yoksa cihaz kendi işyerindeki biraz bilgi verir misiniz?Keainlikle hp elite x3 win32 uygulamalarini acmasi snap 820 ve ekran kasa kasa oranindan dolayi
Ancak android taradindan s7 de cok guzel bugun inceleme firsatim oldu diger androidlerden Samsung cihazlar da dahil farkli bir puruzsuzlugu var arayuzde bir tik daha akici bu cok guzel bir his veriyor ancak multiscreen yapmaya calisirken takildi sasirdim
Sent from mTalk using lumia950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?