En Büyük Sürpriz?

Sponsorlu Bağlantılar

en büyük sürpriz yapan avrupa takımı

• fiorentina

Kullanılan: 0 0.0%
  • lille

• hamburg

• kayserispor

• osasuna

• di

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
En Büyük Sürpriz?
ben şahsen oyumu osasunaya veriyorum inanılmaz bir başrı grafiği ve lig ikincisi... ya sizce

yitik savaşçı

Üye
Fiorentina... İtalya Kupası'nı kazandılar; küme düştüler; küme çıktılar; şampiyonluğa yarışıyorlar...

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 7 2006, 10&#58;06 PM) [post=247802]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Fiorentina... İtalya Kupası&#39;nı kazandılar; küme düştüler; küme çıktılar; şampiyonluğa yarışıyorlar...
[/b][/quote]

bence mor menekşeler gelecek sezon bu kadar iyi olamayacak çünkü luca toniyi satacaklar.umarım sociedadın durumuna düşmezler.oy için saol

slayer

Üye
osasuna...
barça&#39;nın 2 puan arkasında....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Osasuna..

Caine

Caine

Üye
hamburg
alman liginin 2. siler...
diğerleride çok iyi ama ben oyumu hamburga veriyorummm

Gokhan43

Gokhan43

Üye
La Liga > Ossasuna

coOLBoy

coOLBoy

Üye
ben kayserispor&#39;a verdim...
çünkü cok güsel bi graiği var,üstelik liğ 3. olarak ilk yarıyı bitirdi...

kalebakir

Üye
osasuna

ouSahin

ouSahin

Üye
Bence Sivasspor ama koymamışsın nese Kayserisporini iki takımı dikkat çekerim hangi ben Kayseri dedim

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
yaz&#305;ndan anlad&#305;&#305;m kadar&#305;yla djo&#287;uz herhalde kayserinin hangi ekibi oldu&#287;unu sormu&#351;sun.erciyes de&#287;il e&#287;er öyle olsa kayseri erciyes yazard&#305;m tabi ki.zaten hiç bir ligden iki tak&#305;m koymad&#305;m kayseri daha iyi bir ilk yar&#305; geçirdi&#287;inden sivasspora tercih ettim.sen yine de sivas diye &#305;srar ediyorsan di&#287;ere verseydin oyunu

abuvice

abuvice

Üye
Osasuna diyorum..

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Osasuna gibi gözüksede bence Fiorentina.Çünkü geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldular ve mali yönden de sıkıntı vardı ama bu sene inanılmaz zaferler elde ettiler.2 maçlarını seyretme fırsatı buldum şahane oynuyorlar çok hoşuma gitti ama istikrar konusunda emin değilim seneye ne olur bilinmez??İnşallah çıkışları sürer.

abuvice

abuvice

Üye
İnşallah baba..

kikaksk

kikaksk

Üye
ben fiorentina diyorum az kazanmadım iddaa da ounun maclarıyla...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
fiorentina..toni satilacaksada farketmez..toninin arkadasinda genc ve yetenekli forvetler var..ozellikle bulgar bojinov cok ii..ayrica osasunada oyuncular satabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt