'En büyük gurur G.Saray'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'En büyük gurur G.Saray'

Ferguson'un ilgisinden onur duyduğunu söyleyen Semih Kaya, kendisi için asıl gurur verici olayın G.Saray forması giymek olduğunu söyledi

İngiltere'de Manchester United karşısında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Sir Alex Ferguson'un hakkında bilgi almak istediği Galatasaray'ın genç savunmacısı Semih Kaya, Florya'da günün konusu oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk çıktığı maçta başarılı futboluyla göz dolduran Semih, takım arkadaşları, teknik heyet ve taraftarların takdirini kazanmıştı. Forma giydiği maçlarda Fatih Terim'in yüzünü kara çıkarmayan genç stoper, yükselen grafiği sonrası Manchester United'ın deneyimli çalıştırıcısının radarına girdi.

21 yaşındaki futbolcuyu yakın takibe alan İngiliz ekibi herhangi bir teklif öncesi nabız yoklarken, bu durum karşısında Semih'in tavrı ise çok net oldu.

Hakkında yapılan yorumların kendisini gururlandırdığını söyleyen Semih, "Bu haberler benim için gurur verici. Avrupa'nın en büyük takımlarından birinin ilgisini çekmek her futbolcunun hayalidir. Bunu başardığım için mutluyum. Ancak şunu unutmamak gerekir ki ben de Galatasaray gibi çok büyük bir takımda oynuyorum. Benim için bu çok daha gurur verici bir olay" ifadelerini kullandı.

ilerde bize çok para kazandıracaktır böyle devam ederse :alkis
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
274
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
4
Görüntüleme
537
jojo_va


Üst Alt