En büyük isteği...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
En büyük isteği...

Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusu Felipe Melo, ülke basınına açıklamalarda bulundu. İşte tüm gelişmeler ve detaylar burada...

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, bir kez daha Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Menezes'e mesaj gönderdi.

Lancenet'e açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde gördüğü kırmızı kartın ardından kadroya çağrılmamasına ilişkin olarak; "Hareketimin yanlış olduğunu kabul ediyorum. Ancak artık futbolumu konuşma zamanı geldi. Dünya Kupası'nda yer almalıyım." ifadelerini kullandı.

Milli Takım'a dönmeyi çok arzuladığını belirten Felipe Melo; "Artık disiplin konusundaki sorunlarımı çözdüğümü düşünüyorum. 2 sene boyunca takımdan uzak tutuldum. Bir kırmızı kart için 2 sene uzak tutulmak adil değil. Milli takıma geri dönmeliyim." şeklinde konuştu.

Bir gün mutlaka Brezilya'ya döneceğini belirten yıldız futbolcu; "Şu anda sadece bir taraftar olarak destekliyorum, takip edebildiğim her yoldan takip etmeye çalışıyorum. Ancak kesinlikle bir gün Brezilya'ya ve Flamengo'ya geri döneceğim" dedi.

Uzun süredir milli takıma geri dönme istediğini açıkça dile getiren Melo, Galatasaray'ın Manchester United ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından önce yapılan basın toplantısında da aynı isteği ile getirmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt