technogamer2345
Üye
-
Konu Sahibi
-
360 iyidir keylogger taraması yaptırt belki bulaşmıştır ben senin yerinde olsam formatlardım açıkçası tabi format atmasını biliyorsan anladığım kadarıyla anlamıyorsun formattan?
başlat menüsünü aç oraya sistem geri yükleme yaz entırla karşına pencere çıkçak ileri de sana işlem yapılan bir pencere gelcek ordan tarih ve saati seçtikten sonra ileri diyosun sonraki gelecek ekranda son dedikten sonra sistem geri yükleme işlemi başlıyor bu işlem bir kaç dakika süre bilir sonucu bildirirsen sevinirim kolay gelsin
hocam bukadar uğraşçana formatla gerçekten tak dvd yi 15 dk lık iş oyuda d ye at formatladıktan sonra yüklersin bişey olmaz
ben kaçkere formatladım hiçbişey olmadı hiç unutmuyorum 4-5 gün üst üste formatladığımı hatırlarım win 8.1 pro olmuyo diye sonrasında uygun olanını bulmuştum benimde leptop
format en son çare aslında zorlancak bişey yokneyse kolay gelsin hadi bakalım format attırcaksan 30 tl gibi bişy gitçek ona yazık
d bölümü yokmu ona at
yada flaş diskine at
arkadaşım formatta nerenin silinceni sen belirliyosunformatta c silinir
format atarken c si seç biçimlendir de işlem bitince driver booster 2 indir onunla driverleri yükle bukadar korkma kimse anasının karnında öğrenmedi formatı felan şüpen varsa youtbede format videoları var gözden geçire bilirsin
haha koçum bak ben ayarlardan hiç formatlamadım ama internetten format indirip dvd çektim ve kaçkere attım bitin kaçsa sende ona göre indirip dvd çek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbak burda anlatımı var anlatmama gerek kalmadı adam anlatıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?