burak38158 Üye ben pokemonu indirdim ama ekranın tam olarlak kaplıyıp göstermio yarısnı kaplamıs bide onuda 2 ye bölmüs ekranın ceyregnde pkemon var :S ltfen yarımcı olun
ben pokemonu indirdim ama ekranın tam olarlak kaplıyıp göstermio yarısnı kaplamıs bide onuda 2 ye bölmüs ekranın ceyregnde pkemon var :S ltfen yarımcı olun
scrachet Üye bu gameboy oyunları jad olarak yhoqmu benim telefon benq siemens EF71 çalışmazmı kardeş?? ayrıca çoq güsel yapmışsıN.
bu gameboy oyunları jad olarak yhoqmu benim telefon benq siemens EF71 çalışmazmı kardeş?? ayrıca çoq güsel yapmışsıN.
özgür23 Üye 6600 da oynayamıom imeil kod isti o yardım pls --------------- Ekleme --------------- ne olur beyler yardımcı olun 6600 da oynanmıo imeil kod istio --------------- Ekleme --------------- iemil kod isti yardım pls
6600 da oynayamıom imeil kod isti o yardım pls --------------- Ekleme --------------- ne olur beyler yardımcı olun 6600 da oynanmıo imeil kod istio --------------- Ekleme --------------- iemil kod isti yardım pls
geremi Üye hic birsey anlamadim. bende 6300 var gameboy indiriyorum oyunu indiriyorum ikisinide cep telefonuna atiyorum acilmiyor. yardim edebilirmsiniz lütfen.
hic birsey anlamadim. bende 6300 var gameboy indiriyorum oyunu indiriyorum ikisinide cep telefonuna atiyorum acilmiyor. yardim edebilirmsiniz lütfen.
ozgurdevil Üye emeginde bu kadarı iste cok saol ne kadar tesekkur etsek azdır eskileri getirdn bize Tesekkurler..