"Emreyi kesinlikle alacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
"Emreyi kesinlikle alacağız"
"Emre'yi kesinlikle alacağız"
İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United’ın Başkanı Freddy Shepherd, Emre Belezoğlu’nu renklerine bağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
İtalya’nın Inter takımında top koşturan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile henüz kesin bir anlaşmaya varamadıklarını belirten Shepherd, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Emre ile anlaşmak için her yolu deniyoruz. Henüz yapılmış bir anlaşma yok, ancak O’nu İngiltere’ye getirmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Emre’ye övgüler yağdıran Shepherd, "Emre çok yetenekli bir oyuncu. Tam aradığımız kişi. Umarım en kısa zamanda anlaşma sağlayabiliriz. Newcastle United Teknik Direktörü Graeme Souness ile kulüp yetkilileri Emre ile anlaşmak üzere Türkiye’de bulunuyor" dedi.

DAILY MIRROR: EMRE GEÇEN SENEYİ UNUTTURACAK

Newcastle ile anlaşmak üzere olan Emre Belözoğlu’na geniş yer ayıran İngiliz Mirror gazetesi ise, antrenör Souness’ın, Emre’nin transferiyle geçen sezondaki kötü performansını unutturacağını yazdı. Haberde ayrıca, Tottenham’a transferi konuşulan Newcastle’ın orta saha oyuncusu Jenas’ın, Emre’nin gelişiyle gözden düşeceği kaydedildi. İngiliz oyuncu Jenas’ın kulüpteki geleceğinden endişe duyduğunu belirten gazete, "Jenas, endişe duymaya başladı. Emre Belözoğlu’nun gelişi orta sahadaki boşluğu dolduracak" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
5
Görüntüleme
426
jojo_va
India
Cevap
4
Görüntüleme
637
DiaBLoS
Baskentliia
Cevap
2
Görüntüleme
402
redo99
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
396
DiaBLoS


Üst Alt