Emreye Bir Dünya Devi Talip Oldu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Emreye Bir Dünya Devi Talip Oldu...
<span style="color:#FF0000">Emre&#39;ye bir dünya devi talip oldu... </span>

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United&#39;da forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu&#39;nun menajeri Ahmet Bulut, Emre&#39;ye İtalya&#39;dan iki takımın transfer teklifinde bulunduğunu doğruladı.

İtalyan basınında, Newcastle United&#39;da mutsuz olduğu ve İtalya&#39;ya dönmek istediği yönünde haberler çıkan Emre Belözoğlu hakkında menajeri Ahmet Bulut, Seri A&#39;nın güçlü takımlarından AC Milan ve Perugia&#39;nın transfer girişiminde bulunduğunu doğruladı.

Ahmet Bulut, iki takımın da Emre&#39;yi transfer etmek istediğini ancak Newcastle United&#39;ın milli futbolcuyu satmaya niyeti olmadığını ifade ederek, "Emre&#39;nin İtalya&#39;ya döneceğini ümit ediyorum. Ancak, bu kolay olmayacak çünkü Newvastle United, ona yapılan transfer tekliflerini görüşmüyor ve onu satmayı düşünmüyor" dedi.

Emre, Galatasaray&#39;ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası&#39;nın ardından İtalya Ligi takımlarından İnter&#39;e transfer olmuş ve geçtiğimiz yaz da Premier Lig ekiplerinden Newcastle United&#39;a gitmişti.

Kaynak: İHA

emreye galiba yine milano şehri göz kırpıyor. milanda seedorf yaşlanmaya başladı emre onun yeri doldurur bence milan için son derece yerinde ve isabetli bir transfer olur.

jeacona

jeacona

Üye
emre bence dünya futbolcularıyla yarışacak kapasitede bi oyuncu ona büyük kulüplerin talip olması şaşırtıcı gelmedi bana

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yakışır nede olsa adaşım...

yitik savaşçı

Üye
Milan&#39;da Seedorf oynuyor. Emre&#39;nin ondan ne eksiği var; aksine hem genç hem daha yetenekli...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet emre daha genc yetenekli ancak profosyönel değil. disiplinli değil bu yüzden de oynaması gereken büyük takımlarda oynamıyor aynen sergen örneğinde olduğu gibi.

yitik savaşçı

Üye
Emre&#39;nin futbol disiplini olmadığını söyleyemezsiniz... Sakatlıklardan kurtulabildiği sürece futboluyla tüm izleyenlere zevk veriyor. Ama ben Emre&#39;nin İngiltere&#39;de oynamasına daha sıcak bakıyorum. İtalyanların ilgisi yeni transferler yapılana kadar. Oysa İngiltere&#39;de değeri hiçbir zaman kaybolmaz...

Caine

Caine

Üye
yakışır gardaşıma

SALVADORE

SALVADORE

Üye
helal olsun hangi ülkede top oynadıysa o ülkenin büyük takımlarında top oynadı

impavidus

impavidus

Üye
Emre Belözoğlu,Avrupa&#39;da oynamış futbolcularımızın başarılı ve kalıcı olan birkaç tanesinden biri.Aynı zamanda genç yaşına rağmen çok da tecrübeli bir oyuncu.Onu hangi takım forması altında görürsem göreyim şaşırmam.Ama Milano&#39;ya tekrar gitmesi uyum açısından iyi olsa da futbol hayatının ve başarılarının devamı açısından çok da iyi olmaz.Bana kalırsa tercihini mobiloyun&#39;un da dediği gibi İngiltere&#39;den yana kullanmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...