Emre'ye 3 maç ceza !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Emre'ye 3 maç ceza !..
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe-Manisaspor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti ve müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verdi.

PFDK, Kurul, 30 Ağustos'taki Fenerbahçe-Manisaspor maçında, rakip takım oyuncusuna hakareti ve maçın hakemine sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, Emre'yi 3 maçla cezalandırdı. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Herve Tum'a da Ankaragücü maçında rakip takım oyuncusuna kural dışı hareketi nedeniyle 2 maç ceza verildi. Ayrıca Beşiktaş'a, Gaziantepspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 25.000 TL, stada biletsiz seyirci alınmasından dolayı 20.000 TL ve devre arası dinlenme süresini aşarak müsabakaya geç başlanmasına neden olmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 5.000 TL olmak üzere toplam 50.000 TL para cezası verildi.

Not: Bu ceza muhakkak düşecektir bence..

Cynical

Cynical

Üye
Yalnızca 3? Çok güzel... Bu kafayla daha çok tartışırız biz niye bizim futbolcular sürekli hakemle oynuyor diye. Hakemi tartaklamanın cezasına bak...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
şahsi görüşüm Emreyi hiç sevmiyorum, hiç hoşuma gitmemeye başladı. Fenerbahçeye geçtiği için deil hareketleri ve tavırlarından dolayı

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Emre ye yapılanlar nedense hiç gözükmüyor..El insaf be..!

Cynical

Cynical

Üye
Evet. Nedense Emre'ye hiçbir futbolcunun "senin boğazını keserim" gibisinden bir hareket yaptığını, yada üzerine horozlanıp "P** kurusu" diye bağırdığını görmüyoruz. Acaba neden?
Ben bu adamı ne Galatasaray'dayken, ne Inter'deyken, ne Newcastle'dayken, ne de Fenerbahçe'deyken sevmedim. Aynen yıllardır Sabri'yi sevmediğim gibi. Sahada kendilerini kaybediyorlarmış. Kendini kaybediyorsa gitsin psikolojik destek alsın. Kimsenin kendini kaybettiği yok. Ben de bilsem ki sahada ne yaparsam yapayım alacağım maksimum 3 maç ceza, taraftar ne olursa olsun beni haklı görecek, kötü oynasam hatta ceza alsam bile bırak kulüp takımını milli takıma bile garanti seçileceğim, ben de sahada "ufak dağları ben yarattım" havalarında dolaşırım.
Ama benim derdim Emre yada Sabri değil. Futbol federasyonu. Hem diyeceksin ki biz hakemlerin arkasındayız, hem de bir futbolcu hakemin karizmasını yerle bir edince 1 maç ceza vereceksin. Direk kırmızı kartın cezası zaten 2 maç. Yani bu ülkede rakip oyuncuya küfür etmenin ve hakeme darp etmenin cezası 1 maç mı? Hakemin dudaklarından açık seçik okundu "küfür ettin" dediği. Hakeme vurduğu da ayan beyan ortada. Ama suç yine federasyonda. Bir önceki hafta hakemi kolundan çekiştirmesini görmezden gelirsen beyefendi dirsek de atar, uçan tekme de. Sonra biz de böyle baştan savma yönetilen bir ligde acaba kim şampiyon olacak, kim daha iyi oynuyor diye tartışıp dururuz...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Evet. Nedense Emre'ye hiçbir futbolcunun "senin boğazını keserim" gibisinden bir hareket yaptığını, yada üzerine horozlanıp "P** kurusu" diye bağırdığını görmüyoruz. Acaba neden?
Ben bu adamı ne Galatasaray'dayken, ne Inter'deyken, ne Newcastle'dayken, ne de Fenerbahçe'deyken sevmedim. Aynen yıllardır Sabri'yi sevmediğim gibi. Sahada kendilerini kaybediyorlarmış. Kendini kaybediyorsa gitsin psikolojik destek alsın. Kimsenin kendini kaybettiği yok. Ben de bilsem ki sahada ne yaparsam yapayım alacağım maksimum 3 maç ceza, taraftar ne olursa olsun beni haklı görecek, kötü oynasam hatta ceza alsam bile bırak kulüp takımını milli takıma bile garanti seçileceğim, ben de sahada "ufak dağları ben yarattım" havalarında dolaşırım.
Ama benim derdim Emre yada Sabri değil. Futbol federasyonu. Hem diyeceksin ki biz hakemlerin arkasındayız, hem de bir futbolcu hakemin karizmasını yerle bir edince 1 maç ceza vereceksin. Direk kırmızı kartın cezası zaten 2 maç. Yani bu ülkede rakip oyuncuya küfür etmenin ve hakeme darp etmenin cezası 1 maç mı? Hakemin dudaklarından açık seçik okundu "küfür ettin" dediği. Hakeme vurduğu da ayan beyan ortada. Ama suç yine federasyonda. Bir önceki hafta hakemi kolundan çekiştirmesini görmezden gelirsen beyefendi dirsek de atar, uçan tekme de. Sonra biz de böyle baştan savma yönetilen bir ligde acaba kim şampiyon olacak, kim daha iyi oynuyor diye tartışıp dururuz...
vaybe harika bir yorum süper yazmışsın kardeşim eline ve klavyene saglık:yuru
%100 katılıyorum:megafon:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok ağır ceza olmuş..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bu ceza büyük olasılıkla düşecektir .. :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Bence objektif olup tüm ülkenin onu bağrına bastığını hatırlayın..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Atakan

Atakan

Üye
Bu cezanın düşmesini bekleyen varsa...
Zaten itiraz edeceklerini düşünmüyorum,düşüreyim derken yükselebilir.

Pegasus™

Pegasus™

Üye
Emre çok hırçın ve agrasif bir kişiliğe sahip ama 3 maç ceza bence çok normal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...