Emre ve Nihat Fenerbahçe yolunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Emre ve Nihat Fenerbahçe yolunda
Gelecek sezonun kadrosunu yapılandırmaya çalışan Fenerbahçe yönetimi, Emre ve Nihat konusundaki ısrarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde "Fener'e gelmem demem" diyen Emre'nin önündeki tek engel, Avrupa'nın başka kulüplerinden gelen transfer teklifleri. Ancak Milli Takımlar Sorumlusu Davut Dişli'nin Emre'yle yaptığı görüşmede, "Türkiye'ye dönüp Fenerbahçe'de oynaman, senin için bir gerileme olmaz. F.Bahçe büyük bir çıkış yakaladı. Hedefleri çok büyük" dediği ve Emre'nin biraz daha ikna olduğu bildirildi.

Nihat da sıcak bakıyor
Sarı-lacivertli takımın hedefinde sadece Emre yok. Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bu sezonu kapatan Nihat'ın da peşinde olan Fenerbahçe, bu oyuncunun transferinde de büyük yol kat etti. Kanarya, milli oyuncu ile de sürekli olarak görüşmeler yapıyor, bu konuyu sıcak tutmaya çalışıyor. Fenerbahçeli yöneticilere göre Emre ve Nihat'ın gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyme olasılıkları oldukça yüksek bir ihtimal. Bunun dışında yabancı transferi arayışları da sürüyor. Ağırlık ise Brezilyalı oyunculara verilmiş durumda.
-------------------------------------------------------------------------
Bence birgun bu futbolcuların hepsi Fenerbahcede oynayacak.... :oke:
 


ardaca

Üye
o kadar da değil maalesef. ben de fenerliyim ama emre'nin açıklamasını daha bu sabah izledim. Türkiye aklımda yok avrupa önceliğim dedi. olmazsa Türkiye olsa bile gs de oynamak isterim dedi. nihat konusu hakkında bir şey diyemicem. ama ne yalan söyleyeyim gelseler süper olur hakikaten! yabancılara milyon $ lar vereceğimize böyle kaliteli (ve avrupa deneyimi olan) futbolcuları almak daha iyi olur bence. keşke alabilsek keşke gelseler!!!
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Walla care bulamazlarsa niye gelmesinlerki.Temennimiz gelmelerinden yana...
 

ardaca

Üye
valla benim de temennim o yönde ama çare bulamamaları gibi bişey söz konusu olamaz bence. adı geçen kişiler Türkiye'nin en iyi futbolcuları. biri emre ki birçok teklif gelior. diğeri de nihat man utd nin almak istediği nihat!!! inşallah çare bulamazlar da fenerbahçe alır.

en büyük fenerbahçe!!!
 
crawling

crawling

Üye
bence gelirler..
 

cosmokramer

Üye
Emre büyük ihtimal gelmez...
adam Avrupa'da oynamak istiyor...
Ayrıca fenere gelse futbolu ölür, görüyoruz gelenleri..
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Emre gelmez.. Bencede avruapada oynamak istiyor.. Ama;



Türkiyeye gelecek olsa fenere gelir diyorum... Sebep maddiyattan dolayı....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt