Emre Transferi UEFA'ya manşet oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Emre Transferi UEFA'ya manşet oldu!
UEFA, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini, ''Fenerbahçe Emre'yi yanına aldı'' haberiyle duyurdu.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini, ''Fenerbahçe Emre'yi yanına aldı'' haberiyle duyurdu.

UEFA'nin internet sitesinde yer alan haberde, Newcastle United'dan ayrılan Emre Belözoğlu'nun sarı-lacivertli takımla sözleşme imzaladığı belirtildi.

''Turkcell Süper Lig'de sezon ikincisi Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı'' denilen haberde, şunlar kaydedildi:
''Milli formayı 57 kez giyen Belözoğlu, rakip takımların ağlarını 4 kez havalandırdı. Fenerbahçe ile Haziran ayında prensipte anlaşan oyuncu, 21 günlük askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bugün imzayı attı. Emre, Galatasaray'dan Inter için ayrıldıktan sonra Türkiye'de başka kulüpte oynamadı.''

Haberde ayrıca, Emre'nin imza törenindeki ''Bugüne kadar elimden geldiğince Türk futboluna hizmet etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum'' sözleri ile futbol kariyeri de yer aldı.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
İnşallah başarılı olur :bigstar: inancım tam..
 
dreamnoble

dreamnoble

Üye
İnşallah,görücez bakalım..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Onun adı emre belözoğlu;) yapısında savaşmak var...Guiza emre burak harika transferler;)


:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt