• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Emre Serın-Recep İvedik In The House II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emre Serın-Recep İvedik In The House II

• Beğen
Tepkiler: emre_1905_gs

dj-tur@n

Üye
Kardeşim güzel olmuş ama valla çok amatörce be kardeşim kusura bakma bak valla ama amatorce yanı bende yaptım benımde yaptıgımı dınlesen o bıle bundan daha guzel yanı ben begendım ama kendım bır professional olarak :D bunu fazla begenemdım sor bana ( beğendinmi beğenmedinmi desen ) 2. şıkkı seçerim ama daha güzelini yaparsın bea

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim güzel olmuş ama valla çok amatörce be kardeşim kusura bakma bak valla ama amatorce yanı bende yaptım benımde yaptıgımı dınlesen o bıle bundan daha guzel yanı ben begendım ama kendım bır professional olarak :D bunu fazla begenemdım sor bana ( beğendinmi beğenmedinmi desen ) 2. şıkkı seçerim ama daha güzelini yaparsın bea

yok kardeşim zaten remix bana ait değilki;)

mihman

mihman

Üye
yalnız linkta bi hata var

dj-tur@n

Üye
He biliyorum zaten bu remixi sen yapmıs olamazsın zaten :D ama senden beklerım de senden bı ricam be kardeşim bi kaç jingle yaparmısın ? he tüm seslerden olsun kalın ince kadın sesi erkeksi bebeksesi uzaylı sesi :D ne olursa olsun ama sadece jingle müziksiz yaparsan sevinirim banada özel mesaj atma okuyamıyorum :D burdan at okurum ben :D ok kardeşim şimdiden teşekküler

butch

butch

Üye
komik olmuş tam ivedike yakışan bi mix BASİT..

silop_kms

silop_kms

Üye
güzelll.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt