Emre resmen Fener'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Emre resmen Fener'de
Emre resmen Fener'de
Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaştığı İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United´da oynayan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
23.7.2008



Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın basın toplantı odasında düzenlenen ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter Vedat Olcay’ın da hazır bulunduğu törende, 28 yaşındaki Emre kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine 5 numaralı Fenerbahçe formasını giyerek katılan Emre Belözoğlu, törenin ardından stada geçerek, basın mensuplarına poz verdi.
Bu arada, başkan Aziz Yıldırım, Emre’ye Fenerbahçe Taraftar Kart’ı hediye ederken, basın mensupları imza törenine büyük ilgi gösterdi.

UEFA'nın manşetindeUEFA, milli futbolcu Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transferini, "Fenerbahçe Emre’yi yanına aldı" haberiyle duyurdu. UEFA’nin internet sitesinde yer alan haberde, Newcastle United’dan ayrılan Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli takımla sözleşme imzaladığı belirtildi. "Turkcell Süper Lig’de sezon ikincisi Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı" denilen haberde, milli yıldızın kariyerine ve imza töreninde yaptığı açıklamaya da yer verildi.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.. :bigstar:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
formada yakıştı:) yanındaki baba adam haa emre..dikkatli ol:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt