Emre Belözoğlu kadro dışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
fener geri e taktı

DiaBLoS

Admin
Klüpten hiçbir resmi açıklama yok kadro dışıyla ilgili . . .

ayrıca bazıları üzülecek ama vurma olayı falan yok sadece tartışma bunu da belirteyim

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Klüpten hiçbir resmi açıklama yok kadro dışıyla ilgili . . .

çok saçma bir durum oldu.Net bir açıklama zaten gelmez böyle durumlarda.Kalkıp Emre , Aykut kocamla tartıştı ona müdahelede bulundu demez hiç bir takım Hayırlısı olun her zaman oyuncuyu kazanmak en yararlısıdır.

DiaBLoS

Admin

Herhalde öyle demeyecekler Halit ...! Sen de öyle bir konuşuyorsun ki Ki öyle birşey de yok . Medyanın her zaman ki hayal mahsülü haberlerinden biridir ... Gazete satacaklar ya
Ama disiplinsiz hareketlerden ötürü kadro dışı bırakılmıştır diye açıklama gelir , gelmeliydi de ...

Bunların hiçbiri yok nedense ?

DiaBLoS

Admin
Saat 18.00de Emre Belezoğlu basın toplantısı düzenleyecektir ...İlgililer saat 18.00 de Fenerbahçe Tv yi açıp izleyebilirler .

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Nedense fenerle ilgili bütün olumsuz haberler yalan diğer takımlarla ilgili olan olumsuz haberlerin hepsi doğru hatta daha fazlasıda var

Haberde diyordu zaten nihat özdemirde varmış o olayda Aykut kocaman tek şartla affederim medya önünde özür dilesin demiş.Tamda bu olay gerçekleşti. geri e takan takana

DiaBLoS

Admin
Nihat özdemirin ne işi var soyunma odasında halit . Çok takvim yada fotogol , fotospor okuyosun herhalde

haltie

Üye
    Konu Sahibi
fb tv izlemediğim kesin

DiaBLoS

Admin
biz resmi kaynaklara inanıyoruz halitcim . Sen fotogol okumaya devam et

haltie

Üye
    Konu Sahibi
fotogolmü ben sana ntvspor ercan taner diyorum sen bana fotogol diyorsun Ali.sende gerçeği biliyorsun tahmin ediyorsun ama kendine itiraf edemiyosun

DiaBLoS

Admin
Evet itiraf edemiyorum

Emre dün basın açıklamasında da kendisine kadro dışı kaldığıyla ilgili bir bildiri gelmediğini açıkca ifade ettiğine göre konu gerçekleri yansıtmıyor,kapatılması gerekir.

DiaBLoS

Admin
Yok kadro dışı falan ...
Karşılıklı özür ile olay kapanmıştır . Medyanın üfürmesi diyelim her zaman ki gibi ...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bütün süreç yazdı gazetelerde haberlerde söylendi.Emre basın toplantısı düzenlemeden önce eğer böyle bir şey yaparsa affedileceğinden bahsediliyordu vs vs her şey söylenmişti daha doğrusu.Emre bazı hareketler yapınca taraftarı onu desteklemişti o da güzel bir şey yaptığını düşünerek devam etti hareketlerine artık kulübüne zarar vermeye başlamıştı.En azından akıllanmıştır artık bu kadar tepkiden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...