Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de
Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.

***​

Emre tamam

Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.

Yabancı transferinde sorunları aşamayan F.Bahçe, yılın bombasını patlattı. Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile anlaşıldı. Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da bu anlaşmayı doğrularken, sarı-lacivertli ekibe Emre'nin 10 milyon 500 bin euro'ya mal olduğu belirtiliyor. Kıyasıya yaşanan pazarlık sonrasında İngiliz ekibinin 7 milyon euro bonservis
karşısında ikna edildiği, Emre Belözoğlu'na ise yıllık 3.5 milyon euro verileceği belirtildi.

Yıldırım açıklayacak
Başkan Aziz Yıldırım'ın yıllardır almak için uğraştığı Emre Belözoğlu'nun transferini 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşmada açıklayacağı belirtiliyor. Prensip anlaşmasının Milli Takım kampında yapıldığı, resmi imzanın ise "2008 öncesinde Milli Takım'ın havası bozulmasın" denilerek şampiyona sonrasına bırakıldığı öğrenildi. Transferi öğrenen G.Saray yönetiminin işi bozmak için çaba sarf ettiği de belirtiliyor.

KAYNAK:FOTOAMÇ:ehe

Atakan

Atakan

Üye
kaynak:fotomaç

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
Bi o kaldıydı zaten

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
töbe yarrabbim :) YALAN BE YALAN:D

schumici

schumici

Üye
yok artık

nihatvtuncay

nihatvtuncay

Üye
iki gün sonra oyle bişi yok derler eminim ama su var emreyi orada beğenmiyorlar demekki oynamıyor normalde iyi futbolcu ama bence ondan daha iyileri var yıldıray ondan daha iyi mesela

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Ben başka kaynaklarda Emre'nin yalanladığı haberini okudum.

Altun.

Altun.

Üye
fotomaç sa gülün sadece inanmayın

Salihyet

Salihyet

Üye
Emre ile yıldırayı karşılamayın, emre üzer ;) ama haberin yalan olduğu daha başlıktan belli, FENERBAHÇE'de deniliyorsa ben direk yalandır diorm..

Quattro

Quattro

Üye
Haberlerde izlediğim emrenin menajeri fenerbahçeden böyle bir teklif almadığı söylemiş...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kaynak Fotomaç'mış zaten. :)

POWER

POWER

Üye
Fotosalla :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerbahçe yönetim olarak bence böyle haberleri çıkaran gazeteleri dava açması lazım...çnkü takımı küçümseten haberler.. Fotomaç çok kaşınıyor ve O manşeti atan salak insanı gazeteci diye oraya koyuyolar..

tabi Fotomaç kendi seviyesinde bir gazete üretiyor:) onlarda haklı düşük seviyede bu kadar çıkıyor:)

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben size söyledim, bakın şimdi emre fenerbahçede

dreamnoble

dreamnoble

Üye
evet..Şaşırdım :(

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
satılmıss:@:nono:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yakışır;) helal olsun..doğru yolu buldun emre.

metintoroo

metintoroo

Üye
haber doğruymuş ama daha emre ile anlaşılamamış..

ukalgs

ukalgs

Üye
sende bas parayı al emreyi ama sen parayı basamadın şimdi emrede suç arama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt