.Emre: "Aykut hoca baskılar sonucu döndü"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Emre: "Aykut hoca baskılar sonucu döndü"
Atletico Madrid oyuncusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın istifa kararından dönmesiyle ilgili verdiği karara herkesin saygı göstermesi gerektiğini dile getirdi.

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren milli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe teknik patronu Aykut Kocaman ile anlaşamadığı için İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer oldu.

Halkalı’da Anafen öğrencileri ile bir araya gelen Emre Belözoğlu, öğrencilerin sorularını cevapladı. Türkiye Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu, gündemde Fenerbahçe ile ilgili olan hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu.

Eski takımları Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa’daki rakiplerini değerlendiren Emre Belözoğlu, “Hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’nin 2. turdaki rakipleri zorlu bu yüzden onları zor maçlar bekliyor. Zaten Avrupa’da 2. turda kolay rakip diye bir şey yok, hepsi zor.” ifadelerini kullandı.

Raul Meireles’in cezası hakkında da konuşan milli futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Meireles ilgili aldığı kararı ilk başta yeterli bir şekilde inceleme yapmadan verdiğini belirtti.

Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik sorumluluğundan istifa edip sonra bu karardan geri dönmesi hakkında ise 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Aykut Kocaman’ın vermiş olduğu istifa kararına da baskılara sonucu vazgeçip dönme kararı vermesine saygı duyulmalıdır.” şeklinde konuştu.

Ailesi ile İspanya’da daha fazla vakit geçirme fırsatı bulduğunu söyleyen milli futbolcu, İspanya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt