Emre: "Arda'ya yardımcı olabilirim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emre: "Arda'ya yardımcı olabilirim"
Milli futbolcu Emre Belözoğlu, ''Atletico Madrid'de artık hedef Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir derece elde etmek olmalı. Buna yardımcı olmak için çalışacağım'' dedi.

Atletico Madrid Kulübü, dün 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre ile Vicente Calderon Stadı içindeki kulüp müzesinde yapılmış röportajı yayımladı.

Atletico Madrid'in tarihinde kazandığı kupalar arasında yürüyen Emre, ''Havaalanına ilk geldiğimde burada olduğum için kendimi çok gururlu hissettim. Çünkü Atletico Madrid çok büyük bir takım ve son UEFA Avrupa Kupası şampiyonu'' dedi.

Atletico'da olmasını ''Benim için harika bir tecrübe'' diye değerlendiren Emre, ''Takımıma, takım arkadaşlarıma ve taraftara elimden gelenin en iyisini verebilmeyi ümit ediyorum. Futboluma güveniyorum, 31 yaşındayım ve oldukça tecrübeli bir oyuncuyum. 3 ya da 4 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Her zaman olduğu gibi elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Önceki takımlarımda da çok çalıştım ve bu yüzden de buraya geldim'' diye konuştu.

Milli futbolcu La Liga'nın, bünyesinde çok iyi oyuncuları barındıran, dünyanın en iyi ligi olduğunu belirterek, gelecek sezon Atletico Madrid ile birlikte iyi işler yapmanın ümidini taşıdığını vurguladı.

Emre, A Milli Takım'dan da arkadaşı Arda Turan için de ''Havaalanına geldiğimde Arda benim küçük kardeşim demiştim. Gerçekten çok iyi bir futbolcu ve kendisi Türk futbolu için de önemli bir yeri var'' ifadelerini kullandı.

Menajerleri tarafından Atletico Madrid'in teklifinin kendisine ilk iletildiğinde çok mutlu olduğunu ifade eden Emre, şunları kaydetti:

''Böylesine büyük bir takımdan teklif almak benim için gurur vericiydi. Teklifi kabul etmemin bir diğer sebebi de Arda'nın burada olmasıydı. Geçen sezon çok başarılı geçti, bu sezon da öyle olabilir. Şimdi Atletico'da iki Türk futbolcuyuz. Hem takım, hem de Türk futbolu için elimizden geleni yapacağız. Kendimize güveniyoruz ve kalitemizi de gösterebileceğimize inanıyoruz. Arda'ya yardımcı olabilirim. Kendisi henüz çok genç. Ben 8 sezon Avrupa kupalarında mücadele ettim. Bu tecrübemi ona da aktaracağım.''
Kaynak: AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt