Emo nedir?Emoların özellikleri?emolar hakkında bilgi..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Istersen söyle yani Sana kreşten ayarlayalım bi tane kız

aLone

Üye
dalga geçme olum

izmirde emo kız buunca direk sarkcam

aLone

Üye
ondan ben boş geziyorum

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olum bendeki akıl sende olacak varya Bizim burdakiker gibi küfür de etmiyorlardır

aLone

Üye
olum dedim ya ben izmire 2 saat uzaklıkta bi yerde oturuyorum diye işte ondan burda pek yok izmirede devamlı gdip gelimiyorum ki:d

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiç farketmez seninkine ne oldu yaa

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Emo dan nereye geldik görüyor musun Senle iyi karı kız muhabbeti yapılıyor Sadece lafta kalıyor ya neyse

aLone

Üye
yani olum izmirliyim benle ne muhabet edilir başka.gel bi gün izmirde yaştayım seni

Ya vardı bi arkadaşım Emo olma adayıydı tuttuk 2 tane çaktık kendine geldi Bir Emodan birde Krodan Tiskiniyorum arkadaş Emo dövmek kolay da Kro dövmek zahmetli oluyor Sivri burun ayakkabı kaval kemiğini çok acıtıyor.

MonRêve

Üye
    Konu Sahibi
Aynen aynen kro dövmek zahmetli iş emoya vur 2tane zırlasın ama kıro sen onu dövmekten bıkıyosun o dayak yemekten bıkmıyo

yok ya ben beğenmiyorum yazık bunlara onlar gibi olmaktan koruma saçımı siyah yapamıyorum

aşırı derece uyuz oluyorum bu tiplere tecavüz edesim geliyor hepsine ayıptır söylemesi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Söyledin zaten söyleyeceğini ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mükemmel yorum ya bittim

--------------- Ekleme ---------------

aşırı derece uyuz oluyorum bu tiplere tecavüz edesim geliyor hepsine
ayıptır söylemesi
Burak Burak sapıtma!Alenen söylenecek söz mü bu kardeşim.

Emo lar bildiğim kadarıyla yabancıların cadılar bayramında giyindikleri şeyler felan onlar özenerek işte bu hale gelmişler

AKATLI

Üye
bu emoların kafasını gözünü kırmak lazım