Emine’den 43 saat sonra acı haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Emine’den 43 saat sonra acı haber
Antalya'da şiddetli yağışın neden olduğu selde kaybolan 3 yaşındaki Emine Irmak'ın cansız bedenine 43 saat sonra ulaşıldı.



Sabah saatlerinde sel sularına kapılarak kaybolan 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye'nin bulunması için itfaiye, dalgıçlar ve polis ekipleri ile arama-kurtarma ekipleri Sarısu Deresi'nde arama çalışmalarına başlandı.

Sabah saatlerinden öğleye kadar, ailenin içinde bulunduğu otomobilin bulunduğu yerden denize kadar yapılan aramalardan bir sonuç elde edilemedi.

Öğleden sonra tekrar başlatılan arama çalışmaları sırasında deniz polisi, Emine Irmak Reyhaniye'nin cesedini, aracın bulunduğu yerden yaklaşık 500 metre ileride dere içinde yaklaşık 1 metrelik derinlikte balçık içinde buldu.



Dereden çıkartılan ceset, daha sonra ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morgunu kaldırıldı. Çocuğun cesedinin bulunduğu sırada ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.



Antalya'da önceki gün şiddetli yağış nedeniyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresi'nde otomobilleriyle sele kapılmış, otomobildeki anne-baba ve bir çocuk kurtulmuş, 3.5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresi'nde kaybolmuştu.

Sel sularında sürüklenen otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.

Emine Irmak Reyhaniye'nin bulunması için arama çalışmaları başlatılmıştı.

Antalya'da bir otelde pazarlama müdürü olarak görev yapan baba Sinan Reyhaniye, anne Filiz Reyhaniye ve ailenin diğer çocuğu 2 yaşındaki Atlas Reyhaniye'nin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Allah ailesine sabır versin çok zor Allah rahmet eylesin..
 
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
753
Cevap
0
Görüntüleme
519
FatoŞ
Cevap
0
Görüntüleme
718
FatoŞ


Üst Alt