Emenike Fenerbahçe'de! İşte anlaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emenike Fenerbahçe'de! İşte anlaşma
F.Bahçe yalanlıyor ama Emenike yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor... Anlaşma bile tamam işte şartları...










Fenerbahçe kulübü yalanlıyor ama iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Karabük'ün 2 yaşındaki golcüsünün, Gökhan Ünal artı 6 milyon Euro karşılığında sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtiliyor...

Fanatik'ten Yalçın Dümer'in haberine göre: Bank Asya'da attığı gollerle adını Türkiye'ye duyurdu. Herkes başarısının bununla sınırlı kalacağını düşünürken, Süper Lig'e de damgasını vurdu. Savunmaları perişan etti.

Bu sezon 14 kez rakip ağları havalandıran Nijeryalı yıldız doğol olarak devlerin listesine girdi. Devre arasında neredeyse Galatasaray'a gidiyordu. Beşiktaş'ın gündeminden ise hiç düşmedi. Ancak şu anda transfer piyasasının büyük bölümü Emenike'nin yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceğini ileri sürüyor.

Fenerbahçe kulübü geçtiğimiz günlerde bu konuda ciddi bir yalanlama yayınladı. Ama iddiaların ardı arkası kesimliyor. Karabük'e yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre kulüpler büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Hatta anlaşma şartları bile belli. Gökhün Ünal artı 6 milyon Euro. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak oynayan ve önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'de yer bulması imkansız gibi görünen Gökhün Ünal'ı bonservisiyle Karabük'e vermeyi kabul eden sarı-lacivertli yönenitm artı 6 milyon Euro (12 milyon) vererek işi bitirdiği belirtiliyor.

Yobo'nun sayesinde Nijerya Milli Takımı'na giden Emenike de geçne hafta açık açık olmasa da Fenerbahçe forması giymek istidğini mesajını vermişti.

Karabük'ten sezon sonunda ayrılmayı kafasına koyan 24 yaşındaki golcü futbolcu "3 büyükler arasında tercihim Fenerbahçe" diyor.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gökhan Ünal + 6 Milyon Euro çok uçuk bir rakam gerçekten .
Çok güçlü ve kaliteli bir oyuncu . Bize fayda sağlayacağını düşünüyorum , tabi haber doğruysa :)
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Emenikenin edeceği en fazla 5-6 milyon euro.Bu anadolu takımlarıda oyuncularını bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba.İyi tamam iyi futbolcuda gökhan + 6 milyon euroda fazla.Para bizden çıkmıcak sonuçta niye muhasebe yapıyorsam:eheHaber doğruysa hayırlı olsun:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt