Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeklerimiz Boşa Gidiyor...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j
Üye
vallahi benimde bir paylaşımım 1000 den fazla indirilmiş amma 12 kişi beğenmiş cevap 100 tane bile değil...
teşekkür etmeden yada mesaj
atmadan linkleri göztermeyelim dersek hem maxicep e yakışmaz hemde kirliliğe neden olur ozamanda konularda sorulan sorular arada kaybolur kimse yardım alamaz..
ayrıca paylaştığın birşey eğer çok sayıda indirilmişse bu bana göre bi teşekkürdür
beğenildiğini gösterir.
Reşwan
Emekli Yönetici
kardeş sen paylaşımına bak muhabbetine bak keyfine bak.. kim ne indirmiş indirmemiş, teşekkür etmiş etmemiş yazmış yazmamış, bunların kaygısını tutma. içinden nasıl geliyorsa öyle davran rahat ol.
DiaBLoS
Admin
Emekler boşa gitmez merak etmeyin ... Kimseye zorla teşekkür et ya da mesaj yaz gibi zorunluluk koyamayız . Bu durumu sıkıntı etmenize gerek yok . Tamamen tercih meselesi olup , saygı duymak gerekir diye düşünüyorum . Keyifli forumlar .
teşekkür etmeden yada mesajatmadan linkleri göztermeyelim dersek hem maxicep e yakışmaz hemde kirliliğe neden olur ozamanda konularda sorulan sorular arada kaybolur kimse yardım alamaz..
ama bişey daha eklemek isterim ki evet sizin yaptığınız upload ın linkini direkt veriyorsa bazı siteler...
ne farkeder maxicepten aldık şu üyeden aldık izin istedik ... sen paylaşım yapmak istiyorsan daha çok kişiye hitap ediyorsun böyle olunca...
kim indrmiş kim teşekkür etmiş fazla ilgilendirmez şahsen beni !!!
işte ne güzel der geçerim ben....
paylaşım emek ister ve gönül işidir kimseden zorla teşekkür istenmez
konuların kayboluyor gibi bi düşüncen olmasın mutlaka konularına ilgi vardır emin ol yazılmasada teşekkürde edilmese o paylaşımın yararlı ise o gözde bir konudur
Aynen Emeğe saygı duyuyorlar ise beğenirler , saygı duymuyorlars beğenmezler
murut12
Üye
ben çok beğndim siteyi beğen butonunu kullunyom hep
Denetim_Masası
Üye
Konu Sahibi
bizde murat bizde
FirstClasss
Üye
buruncuma reklam kokusu geldi
ALpeRenBuGRa
Üye
Dosyayı yüklediğiniz klasörlerin içerisine Maxicepin giriş sayfasını ve bilgilerini dosyanın Maxicep'ten indirilip sizin tarafınızdan paylaşıldığını belirtirseniz yaptığınız paylaşımlar emin olun ki heba olmayacaktır. Bu paylaşımı gören başka sitelerden indirenler merak edip dosyanın asıl paylaşımının yapıldığı yere bir göz atmak isteyeceklerdir.
Dosyayı yüklediğiniz klasörlerin içerisine Maxicepin giriş sayfasını ve bilgilerini dosyanın Maxicep'ten indirilip sizin tarafınızdan paylaşıldığını belirtirseniz yaptığınız paylaşımlar emin olun ki heba olmayacaktır. Bu paylaşımı gören başka sitelerden indirenler merak edip dosyanın asıl paylaşımının yapıldığı yere bir göz atmak isteyeceklerdir.