Emeklerimiz Boşa Gidiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Emeklerimiz Boşa Gidiyor...
Arkadaşlar.. Bir çoğumuz biliyoruz ki emeklerimiz boşa gitmekte...

Bazende çok yararlı paylaşımlarımızı gereksiz konuların arasında kaybolup gider deyip vazgeçtiğimiz için paylaşmıyoruz.

Bu benim ve bir çok üyenin maxicep.com da en büyük sorunu.. Bazende bizim burada kendimiz özel olarak upload ettiğimiz bilgisayar başında dakikalarca uğraştığımız paylaşımlarımız başka bir sitede başka bir üyenin adı altına ''benim paylaşımım'' diye paylaşılmaktadır.. Bazende buradaki paylaşımları alıp kendi sitelerine koyan ve bu sitedeki o paylaşımın konu linkini kaynak olarak gösteren adminlere, moderatörlere ve üyelere bizi kaynak gösterdiği için sonsuz teşekkürler...

Aşağıdaki resimlere bakınca beni daha iyi anlayacaksınız...
Resimlerde bir gösterim sayılarına birde cevap sayılarına bakın...

Bu soruna bir dur diyelim...

-------------------------------------

----------------------------------------

---------------------------------------------

--------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: hobba11

Perfect!

Üye
iyide kimse konuya girmek, cevap yazmak, teşekküre basmak zorunda değil.
ki bunlar oluncada sana ne getirisi olacak ... hiç.. senin içinden geliyorsa paylaşım yaparsın yada yapmazsın

mesela benim şuanda paylaşım yapmak içimden gelmiyor, hatta mesaj yazmak bile. sadece bakıyorum. gerekirse yazıyorum.

konunun hit olması sana hiç bişey kazandırmaz. hit olsun diyorsan çok tıklanan bölümlerde paylaşım yap.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
iyide kimse konuya girmek, cevap yazmak, teşekküre basmak zorunda değil.
ki bunlar oluncada sana ne getirisi olacak ... hiç.. senin içinden geliyorsa paylaşım yaparsın yada yapmazsın

mesela benim şuanda paylaşım yapmak içimden gelmiyor, hatta mesaj yazmak bile. sadece bakıyorum. gerekirse yazıyorum.

konunun hit olması sana hiç bişey kazandırmaz. hit olsun diyorsan çok tıklanan bölümlerde paylaşım yap.

konuya girip içindekileri indiriyorlar... hotfileden dosya istatisliklerine baktığımda bir dosya dün indirilmiş ama konuya baktığımda hiçbir yorum teşekkür yok !!

Revengeful

Emekli Yönetici
Onları indirenler zaten sadece indirmek için kayıt olanlar.. İsteyen yazar isteyen yazmaz :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu yönetimin cozebilecegi bir mesele degil. Yorum yazınca link görünsün dersende amatörce olur.

Perfect!

Üye
ne fark ederki.. paylaşma ozaman.
yorum yazması hiç bişeyi değiştirmicek sonuçta

.BlueTR

.BlueTR

Üye
banada çok oluyo sende alışırsın bakan bakar yorumu yazar isteyen yazmaz evet aynen bendede dosyalrım 1.158 kere indirilmiş ama hiç yorum yok mesela...

vic353

vic353

Üye
insan işine yarayan bir şeye teşekkür etmeli ama kişinin teşekkür butonuna tıklaması/tıklamaması sana hiçbir şey kazandırmaz.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Bu yönetimin cozebilecegi bir mesele degil. Yorum yazınca link görünsün dersende amatörce olur.
lafı agzımdan aldın :spr
ne fark ederki.. paylaşma ozaman.
yorum yazması hiç bişeyi değiştirmicek sonuçta
aynen katılıyorum :)

ben mesela oyun konusu açacaktım bi tane sitede gördüm hatta söyliyimde r.p 2011 oyunu konusunu açcaktım ,neyse siteye baktım var ve konu için uye oldum baktım lınk için reklama tıklamalıyım ve mesaj yazmalıyım ,sence burası ve o forum arasında nasıl bir fark oluyor o sitenın ne kadar dandık oldugunu gösterir

Ozan

Ozan

Admin
Emeklerinizin boşa gittiginin göstergesi kesinlikle bahsettiginiz olgu ile alakalı değil.

Buradaki emek hiçbir sekilde boşa gitmez, internet dev bir ansiklopedi ve maxicep de bu ansiklopedi de önemli bir yaprak. Bu yaprağı dolduran her üyenin emegi tartısılmaz derecede yararlıdır, boşa gitmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
CoDeYs

CoDeYs

Üye
tarşilmaz şekilde :maxicep:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Maxicep'in ortak kaderi diye bir anlayış yoktur , ortak anlayışımız kaderi oluşturan etmenlerdir.

Şunu bil ki kardeşim ; her emek karşılığını muhakkak bulur.Bunu hayatta tecrübelerle yaşar insan.

Paylaşım yaptığım ilk zamanları hatırlıyorum.Konuları insanların gözüne sokar gibi paylaşırdım.O ilk heves insanı mucitmiş gibi bir havaya sokar. :) Sanki paylaşımın ana kaynağı senmişsin gibi hissettirir.Ama zamanla insan anlıyor ki paylaşım insanın içinden gelerek ve sırf faydası olsun diye insanlara sunduğu imkan ve olanaklardan ibaret oluyor.

Paylaştığın şeyin gerçekten değerli olduğuna inanıyorsan zaten gereken değeri bulacaktır.Sırf gözden kaybolmamak için paylaşıyorsan , sadece kendini aldatırsın.Bu forum bunun gibi nice üyelere sahiplik yaptı ama geriye sadece gerçek manada faydası dokunanlar izler bıraktılar.

Şimdi , sen kıymetini bilip emeğinle paylaşım yapıyorsun , bir teşekkür eminim senin için herşeydir.Teşekkür etmeyenler için de şöyle düşün ; onlar senin yaptığını yapamadıkları için seni kıskanıyorlardır kesin. :)

Bu olguyla hareket edersen , eminim bu tür konulara kafa yormazsın ve sadece faydalı olabilmek için paylaşırsın.Bırak çalanlar da çalsın , sana hiçbirşey kaybettirmez.

Şimdi çalarlar , sonra döner kapını çalarlar...

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
CoDeYs

CoDeYs

Üye
Maxicep'in ortak kaderi diye bir anlayış yoktur , ortak anlayışımız kaderi oluşturan etmenlerdir.

Şunu bil ki kardeşim ; her emek karşılığını muhakkak bulur.Bunu hayatta tecrübelerle yaşar insan.

Paylaşım yaptığım ilk zamanları hatırlıyorum.Konuları insanların gözüne sokar gibi paylaşırdım.O ilk heves insanı mucitmiş gibi bir havaya sokar. :) Sanki paylaşımın ana kaynağı senmişsin gibi hissettirir.Ama zamanla insan anlıyor ki paylaşım insanın içinden gelerek ve sırf faydası olsun diye insanlara sunduğu imkan ve olanaklardan ibaret oluyor.

Paylaştığın şeyin gerçekten değerli olduğuna inanıyorsan zaten gereken değeri bulacaktır.Sırf gözden kaybolmamak için paylaşıyorsan , sadece kendini aldatırsın.Bu forum bunun gibi nice üyelere sahiplik yaptı ama geriye sadece gerçek manada faydası dokunanlar izler bıraktılar.

Şimdi , sen kıymetini bilip emeğinle paylaşım yapıyorsun , bir teşekkür eminim senin için herşeydir.Teşekkür etmeyenler için de şöyle düşün ; onlar senin yaptığını yapamadıkları için seni kıskanıyorlardır kesin. :)

Bu olguyla hareket edersen , eminim bu tür konulara kafa yormazsın ve sadece faydalı olabilmek için paylaşırsın.Bırak çalanlar da çalsın , sana hiçbirşey kaybettirmez.

eline saglık abi güzel dedin :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=Blue
[COLOR=Red]Şimdi çalarlar , sonra döner kapını çalarlar...[/COLOR][/COLOR]

kıskannçççlarrr :d::d::d::d::d::d::d:

Paranoya

Paranoya

Üye
merak etme alışırsın ilk zamanlarda benimde zoruma gidiyordu ve birde pişkin pişkin o alıntı yapan sitelerin yöneticileri vs. '' bu dosyaları upload edenden ve *****.com adlı sitede paylaşan üyeden izin aldık , halbuki yok öyle bişey.

Tuba

Tuba

Üye

gerçekten çok güzel bi açıklama olmuş :oke:

ama bişey daha eklemek isterim ki evet sizin yaptığınız upload ın linkini direkt veriyorsa bazı siteler...
ne farkeder maxicepten aldık şu üyeden aldık izin istedik ... sen paylaşım yapmak istiyorsan daha çok kişiye hitap ediyorsun böyle olunca...

kim indrmiş kim teşekkür etmiş fazla ilgilendirmez şahsen beni !!!

işte ne güzel der geçerim ben....

paylaşım emek ister ve gönül işidir kimseden zorla teşekkür istenmez :oke:

konuların kayboluyor gibi bi düşüncen olmasın mutlaka konularına ilgi vardır emin ol yazılmasada teşekkürde edilmese o paylaşımın yararlı ise o gözde bir konudur :oke:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
alıntı yapacaklarına kendi oyunlarını paylaşsalar hem onlar için bi fark olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt