Denetim_Masası
Üye
Emeklerimiz Boşa Gidiyor...
Arkadaşlar.. Bir çoğumuz biliyoruz ki emeklerimiz boşa gitmekte...
Bazende çok yararlı paylaşımlarımızı gereksiz konuların arasında kaybolup gider deyip vazgeçtiğimiz için paylaşmıyoruz.
Bu benim ve bir çok üyenin maxicep.com da en büyük sorunu.. Bazende bizim burada kendimiz özel olarak upload ettiğimiz bilgisayar başında dakikalarca uğraştığımız paylaşımlarımız başka bir sitede başka bir üyenin adı altına ''benim paylaşımım'' diye paylaşılmaktadır.. Bazende buradaki paylaşımları alıp kendi sitelerine koyan ve bu sitedeki o paylaşımın konu linkini kaynak olarak gösteren adminlere, moderatörlere ve üyelere bizi kaynak gösterdiği için sonsuz teşekkürler...
Aşağıdaki resimlere bakınca beni daha iyi anlayacaksınız...
Resimlerde bir gösterim sayılarına birde cevap sayılarına bakın...
Bu soruna bir dur diyelim...
-------------------------------------
----------------------------------------
---------------------------------------------
--------------------------------------
Bazende çok yararlı paylaşımlarımızı gereksiz konuların arasında kaybolup gider deyip vazgeçtiğimiz için paylaşmıyoruz.
Bu benim ve bir çok üyenin maxicep.com da en büyük sorunu.. Bazende bizim burada kendimiz özel olarak upload ettiğimiz bilgisayar başında dakikalarca uğraştığımız paylaşımlarımız başka bir sitede başka bir üyenin adı altına ''benim paylaşımım'' diye paylaşılmaktadır.. Bazende buradaki paylaşımları alıp kendi sitelerine koyan ve bu sitedeki o paylaşımın konu linkini kaynak olarak gösteren adminlere, moderatörlere ve üyelere bizi kaynak gösterdiği için sonsuz teşekkürler...
Aşağıdaki resimlere bakınca beni daha iyi anlayacaksınız...
Resimlerde bir gösterim sayılarına birde cevap sayılarına bakın...
Bu soruna bir dur diyelim...
-------------------------------------
----------------------------------------
---------------------------------------------
--------------------------------------