ArMaGeDdOn_87
Üye
ya milleti anca kandırıyolar başka bişey yokUsta hep aynı terane gelişçek gelişçek bir gün gelişirse geri dönerim ama şuan cidden sıktı Allahtan 8.1 önizleme çıktıda telefon birşeye benzedi biraz ama ben pek gelecek görmüyorum wpde
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
microsoft banada bedava versin bi tane cihaz ben de uzun süre sabredebilirimWindows Phone sistemi her güncelleme de biraz daha oturuyor ve kendini geliştiriyor.
Elbette bu süreci yaşamak istemeyen veya sabredemeyen arkadaşlarımız başka sistemlerde şanslarını deneyebilirler.
Bu çok doğal bir durum, kimseyi yadırgamamak gerekir.
Herkesin beklentileri ve sabır düzeyi aynı değil.
Ancak WP'ye alışan bir kişinin diğer sistemlerde çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.
Tahminimce Windows Phone bu sene sonunda tamamen oturaklı bir hal almış olacaktır.
Başka yere göç eden arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyelim.
Ancak yuvaya dönüş sürecinin 6 aydan fazla süreceğini sanmıyorum
Windows Phone sistemi her güncelleme de biraz daha oturuyor ve kendini geliştiriyor.
Elbette bu süreci yaşamak istemeyen veya sabredemeyen arkadaşlarımız başka sistemlerde şanslarını deneyebilirler.
Bu çok doğal bir durum, kimseyi yadırgamamak gerekir.
Herkesin beklentileri ve sabır düzeyi aynı değil.
Ancak WP'ye alışan bir kişinin diğer sistemlerde çok uzun süre kalabileceğini sanmıyorum.
Tahminimce Windows Phone bu sene sonunda tamamen oturaklı bir hal almış olacaktır.
Başka yere göç eden arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyelim.
Ancak yuvaya dönüş sürecinin 6 aydan fazla süreceğini sanmıyorum
İos kadar wp para kazanmıyorlar en cok ios dan para kazanıyor yapımcılarAçıkçası uygulama yapımcıları bir ios kadar ilgilenmiyorlar wp ile bunun tek nedeni para. Siz olsanız wp ye mi iosa mı uygulama yapardınız yada hangi sistemdeki muşterilerinizi daha çok onemserdiniz tabiki ios dünyada milyonlarca kullanıcısı var ve paralı müşteri ister istemez kapitalist dünyada eğer para vermiyorsan para kazandırtmıyorsan kotusun. O yüzden wp de şu an için durum bu. Ama şöyle bir şey söyleyeyim eğer sen bu sistemi sevdiysen gerçekten aradığım işletim sistemi bu diyorsan uygulamaların zırt pırt güncelleme alıp almaması senin için çok önemli olmuyor. Çunku hepsi bir s3 teki uygulama kadar iyi çalışıyor. 500 tl ye aldığın wp li telefon s3 gibi bir telefondan daha kararlı çalışıyorsa tadından da yenmiyor. İsterseniz s3mini ile 520 karşılaştırması yapabilirsiniz. Ama 8.1 li 520 ile karşılaştırın bariz farkı goreceksimiz
Tost Makinası ile gönderildi.
Güncellemeler böyle geç gelirse , bendeUsta hep aynı terane gelişçek gelişçek bir gün gelişirse geri dönerim ama şuan cidden sıktı Allahtan 8.1 önizleme çıktıda telefon birşeye benzedi biraz ama ben pek gelecek görmüyorum wpde
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dostum merhaba,6 aylık wp maceramın sonuna gelmiş bulunmaktayım öncelikle wp platformundan her ne kadar memnun olduysam da eksikliğini çektiğim uygulamalardan ve platformun gelişmesini beklemekten çok sıkıldım bu yüzden ios'a geçtim ve çok memnunum, ileride wp'nin gelişeceğinden eminim ama benim gibi beklentileri yüksek olan insanlar için wp şu an için tatmin edici değil.
Dostum merhaba,
IOS da kullandığın ve WP de bulamadığın uygulamalar hangileri paylaşabilir misin?
Sanırım ben standart bir kullanıcıyım. Sosyal uygulamalar, mesajlaşma uygulamaları vs kullanıyorum ve WP de bu yönde bir sorun yaşamadım.
WP de eksikliğini hissettiğin uygulamalar hangileri?
işte çok güzel bi noktaya parmak bastın. kimse androidi ya da iosu bıraktığında elveda gülegüle diye konu açmıyor (açan varsa da istisnalar kaideyi bozmaz) demek WP öyle bi etki yaratıyor ki nefret ederek bile ayrılsanız insanın bi elveda diyesi geliyor içten içeBu konular o kadar dramatize ediliyor ki? Ben android'ten nefret ederek WP'ye geçtim bir gün de gelip Android formuna elveda Android diye yazmadım. Çok büyütüyorsunuz bence arkadaşlar gereksiz forum da kirleniyor bence
IOS'ta memnunsan bu konuyu sürdürmenin manası ne?Yüzlerce böyle konu açıldı sonu hep kilit vuruldu.Karalama ya dönüyor konular bir süre sonra.Sana IOS'ta mutluluklar dilerim.sadece feysbukla tıvitırla iş bitmiyor adam akıllı kamera uygulaması yok mesela(sakın bana camera360, picsart falan saymayın) sonra yeni çıkan uygulama ve oyunlar modası geçtikten sonra wp'e geliyor, ayrıca hala gelmeyen uygulamalar var tango, candy crush, olan uygulamalar da çoook geriden takip ediyor mesela whatsapp, instagram wp sürümleri gerçekten berbat ios'ta kullanınca fark ettim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?