Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elveda symbian ailesi
Sponsorlu Bağlantılar
BozKurt0102
Üye
Konu Sahibi
Elveda symbian ailesi
bende bu cumartesi symbian dan ayrılıyorum lg g4 almayı düşünüyorum telefon konusunda kararsızım ama symbiana elveda
H0lligan
Üye
hayırlı olsun
kralberk13
Üye
gelsin android
DarkredBlue61
Üye
Bir Kişi Daha Herkes Bir Gün Symbian Cihaz Kullanacak
0343434
Üye
Symbian'ın rahatlığını hiçbir cihaz veremedi ama elinden de tutan olmadı.
kralberk13
Üye
aynen
Esendağlı
Üye
Kaç sene önce kullandığım nokia n8 ki özelliklerin yarısı bile şimdi kullandığım lumia 1520 de yok maalesef.nokia geleceği hiç iyi okuyamadı ve güç zehirlenmesi yaşadı.
Kaç sene önce kullandığım nokia n8 ki özelliklerin yarısı bile şimdi kullandığım lumia 1520 de yok maalesef.nokia geleceği hiç iyi okuyamadı ve güç zehirlenmesi yaşadı.
Bende symbiyani birakanlardanim. Bende eski telefondan aldigim zevki androidten alamiyorum. Simbiyanin icini disini karistirir bir askerin silahini sokup takmasi gibi oynuyordum. Yeni nesil teller bir b*ka benzemiyor. Bozulmasin diye kurcalayamiyorum bile...
Son düzenleme:
KAYIP-ADAM
Üye
N9 beni idare ettiği için android'i ben düşünmüyorum. İlerde belki geçerim
BozKurt0102
Üye
Konu Sahibi
ben aldığım günden beri sıkıntı yaşıyordum şarj ve kulaklık girişlerim sürekli bozuluyor( cihaz ile ilgili sorunum 603) destek kesildi uygulama, oyun vb. Gelmiyor destek devam etse en iyisi bana göre symbian ama destek yok yapacak bir şey de yok