elveda n8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kusura bakmada burda kimse telefonunu değiştirip değiştirmemeni merak etmiyor...cocuklarla ilgili söylediklerine katılyorum,kesinlikle cocukların bol olduğu bi sayfada daha mutlu olucagını düşünyorum

Tepkiler: sado826
eyv kardes sensation bu konuyla ilgilenrsen cok mutlu oluruz...bundan sonra forumun girişine bi tabela asıp ''elveda diycekler hiç demesinler'' diye bi yazımı yazılsa......

elinde s^3 telefonu olmayan giremese daha güzel olur bence

Consul9

Üye
merak etmiyosanız yazmayın ya da yazacaksanız da adamı rencide etmenin bir anlamı yok belle yüklediniz diye kendinizi de Rutherford etmeyin

​aynen

----------Eklendi @ 22:31:42 ---------- Yazıldı @ 22:30:53 ----------

evet.....

atakan25

Üye
benim kafa allak bullak oldu alsam tel bir türli almasam bir türlü ortalık çok karışık

bundan sonra s^3 telefonu olmayan buraya giremez!
Girişteki güvenliği çağıralım da atsın bunları

Tepkiler: polluxea♪
al kardes al ​ya da az daha bekle 701 alırsın

Dur Nolurrrrrrrrrrrr Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

suat1111

Üye
adam içte ilginç siniz heee

marsoy

Üye
astalavista arkadaşım her nerede yaşıyor ve yaşatılıyosan bu arada hayırlı olsun iphonen

ula yazık herkes yüklenmiş adama

Bence n8 i satmakla hata ettiniz iphone 4 alınca ne oldu sadece facebooktan oyun oynama özelliği var ve uygulaması daha geniş sonuçta bu bir telefon bilgisayar değil ve n8 kamerasıyla hdmi çıkışıyla tipiyle ve yakında symbian belleyle çok güzel bir telefon olacak yazık olmuş ama neyse

cabal21

Üye
Oturdum sırf sen gittin diye ağlıyorum. Bırak ya ha satmışsın ha satmamışsın bana faydası mı var !

koptum ya peçete lazım mı

----------Eklendi @ 23:58:22 ---------- Yazıldı @ 23:57:57 ----------

bende n8'imi satım benq e72 ye dönecem (:

iphone 4 hayırlı olsun, n8'den ile farklı kulvarda yarışan bir telefon. örneğin ben iphone 4 e n8 değişmem ama zevk meselesi bu işler.
Aynen bende değişmem şahsen.ama Gs2 çok hoşuma gidiyor ayrıca.yalnız n8 benim için ayrı bir dünya helede belle yükledikten sonra.......

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...