Elveda Maxisymbian3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uribaju

Üye

symbianda şuan belle denen güncelleme varken iphone3gs yanında duman olur hani nerde otg nerde kamera nerde ekran kalitesi nerde sağlamlık ?tamam iphone kaliteli cihazlar çıkarıyor hele 4 ve 4s bitirdi işi ama 3gs eskide kaldı

capadent

Üye

iphone4 ok ama 3gs mantıksız

----------Eklendi @ 00:28:45 ---------- Yazıldı @ 00:21:22 ----------

iphonede sarj olayı bluetooth video olayı n8den kötü oldugu kesin fakat. iphonedeki dikey q klavye uygulama efektler tuş sesleri ve daha fazlası nokiadan kat kat iyi oldugu ap açık ortada...
çok komik bir yorum.efekti iyi diye telefon daha iyi mi şimdi.n8in lensi yeter.gpsi harika.16 gb hafızasını flash disk gibi kullanabiliyorsun.fm vericisi var.3gs de görüntülü konuşabiliyor musun hayır.daha bir sürü fark var.aklıma ilk gelenler bunlar.sen mercedesten opeli
üstün tutman gibi birşey.

KeSeGeN

Üye
ben kendimi bildim bileli nokia'dan şaşmadım 5110 6120 3650 6600 n73 6210 5800 ve n8 yani nokia forever arkadaşları anlayamıyorum nokia kullanan biri nasıl başka telefona geçebilir ya. aileden reddedilmek gibi bu. ha symbian kaplumbağa gibi ilerliyo olabilir ama yapılınca da tam yapılmıyo mu yeniliklrer arkadaşlar???? biz nokiacılar olarak hep burdayız kardeşler ve asla burdan ayrılmak yooooooookkkkkk... nokia bitmeyen bir tutkudur unutmayınnnn

Tepkiler: Cihanî Sultan
n8 verip 3gs almışsın BENCE bir de üstüne para vermekle büyük hata yapmışsın. güncel tabirle söylemek gerekirse "attan inip eşeğin daniskasına binmişsin" kusura bakma ama ilk çıktığı gün bile yerden yere vurulan bir telefonla n8 gibi son model bir telefon kıyaslanamaz bile. sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz ama imkanın varsa telefonunu geri al illaki değiştireceğim dersen daha fazla fark öde iphone 4 al bari. en azından mantıklı bir geçiş olsun.

Nextman

Emekli Yönetici
Hayırılısı olsun kardeş tercih meselesi

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hakkinizda konusulmamasi icin konunuzun kapanmasini isteye bilirsiniz.
Ayrica farklari konusunda tercih konusu vede zevk meselesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...