Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elveda MaxiCep ... [ Derrmişimmm :D]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem
Üye
Zaten bir anda Ali döndü söylediklerinden.O manevradan bile anladım valla
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
31 Mayıs da açmam da şaşırtıcı oldu
arslansem
Üye
Tarihi farketmez..Bir hafta önceden siper alıyorum ben.. Zamanında az kazıklanmadık şakalar yüzünden canımız çok yandı bi kere
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Aslında Salih Baba da gelseydi iyi olacaktı çok fena kandırdı beni yarışma konusunda
arslansem
Üye
o süperdi valla.Ben de inandım okurken sonradan
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sazan olursam böyle olurum ışte
manyet.k
Üye
bavulunu tplayıp vezneden tazminatını alıp burayı terkedebilrsin deeermişim ortamı gerermişimdur yha nere gidiyon hemen ben geldim diye değil mi daha ben burda yeniyim bana öğreteceğin çok şey var daha
Onur Saka
Üye
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
...
CryDaqqeR
Üye
ne kadar değer verildiğini anlamak için çok çocukça bir yöntem değil mi yanılıyorsam kusuruma bakmayın...
1 Nisan şakası yapıldı, değer verip vermemek ile ne alakası var Hem kişi bana değer veriyorsa bunu belli eder, neden böyle bir yönteme başvurma gereği duyayım ? Hatta şaka öncesinde beraber plan yaptığım üyeler de var sorabilirsin Etikete ihtiyacım yok Semih'cim
zehircbbb
Üye
Allah'ım yaaa
--------------- Ekleme ---------------
Hem daha önceki profil resmindeki kızı bulacaktık.Bak senin için yazımı bile düzelttim.O derece şoka soktun beni be kardeşim ya
aLone
Üye
kovsan gitmez bu ya yemişiniz hepiniz
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Eywallh krdsm yznı duzltmn çk ii olms
--------------- Ekleme ---------------
Yok la o kadar da yüzsüz değiliz, yönetim de ağırlığı olduğundan kovamiyor ben de takılıyorum