Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elveda MaxiCep ... [ Derrmişimmm :D]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxibrk
Üye
Oops! Benden habersiz neler çeviriyorsun Enes !?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bitti be Burak
кεℓεвεк
Üye
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ela sende numaram var konuşuruz senle kopmam senden
Hakkını helal et Enescim . Telefon da konuşuruz sık sık . Mayıs ayında da İstanbul a geldiğim de ,kısmet olursa görüşelim ..
Buradan gidiyorsun diye , normal hayatta da mı görüşmeyeceğiz sanki . Yürektesin kardeşim . Hakkını helal et .
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Helal olsun abi sen de helal et konuşuruz biz
Seni yolculamaya da büyük ihtimalle geleceğim orda görüşürüz
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Ben hâlâ tam nedeni anlamadım, senin durumun, günde milyarlar kazanan iş adamının intiharı gibi bir şey. Basit bir nedenden dolayı olacak bir şey değil. Vardır bir nedeni de ..... artık
DiaBLoS
Moderator
Helal olsun kardeşim . Teşekkür ediyorum . Görüşürüz kısmet olursa ..
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nedeni yok aslında
neyse ...
CryDaqqeR
Üye
yolun açık olsun bende numaranda yok adresin de kardeş ...
minoo
Üye
he Enes benden kopcan yani tşk ederm
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sağlık olsun Semih
Evet Pınar malesef öyle olacak ...
minoo
Üye
peki.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Her güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır ve ben sonuna geldim ... Çok çabuk ve sindire sindire vakit geçirdim ...
Pure Life
Üye
Gidemezsin enes Seni kim istemeyenler buyursun kendileri gitsin. Seni istemeyeni formda ben istemiyorum. Tatlım benim sen gidersen formda beni kim anlayacak Çok yanlız hissederim kendimi formda. Nereye gidiyorsanda oraya bomba koyarım. Beni bırakıp gidemezsın ablacım
tragedie
Emekli Yönetici
enes hayırdır kardeş neden böyle bir şeye gerek duydunki
huri$
Üye
$aka demi bu ?
enes
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Gayet ciddiyim ... Çok düşündüm bunun üzerinde ve karar verdim ... Boş işlerle uğraştığımı ve bana herhangi bir getirimi olmadığını farkettim ... Benden bu kadar arkadaşlar ... Hakkınızı helal edin ... Yöneticilerden ricam lütfen konu bu akşama (ben gidene kadar kalsın)