neden ?Senin iyi , ben Symbiana geçtimCfw mif çok iyi zaman geçiyor
İdareten, Yazına Sony vs bir telefon almayı planlıyorum.neden ?
Bence windowsphone bi daha bulaşma sen android bölümünde falan takılırsın hem yeni yerler keşfet. Buraya geri gelmene de gerek yok biz merak etmeyiz seni. Güle güle

Uzuldum android forumlarina hazirliksiz yakalanacaklar neyse bu sefer yap guzel kardesim dedigini olur mu kendine has degisik hareketlerinle yolun acik olsun : )

Konuya herhangi bir mesaj yazmamış olmasına rağmen benim hakkımda mesaj yazılmasının sebebi nedir anlayabilmiş değilim. Seven sevmeyen olabilir olacaktır da fakat ben beni sevsinler saysınlar diye burada herhangi bir paylaşımda bulunmadım. Bildiklerimi gördüklerimi başkaları da görsün diye "YABANCI" sitelerden kendim uğraşlarım ile çevirdim yazdım/paylaştım. Buna rağmen sanki bir beklentim varmış gibi benim ismimi ortaya atmakta ayrı bir düşünce yapısı saygı duyarım.

kapanmasını gerektiricek birşey yok eğer çekemiyenler varsa forumda olmamaları gerekli diye düşünüyorum.Bu konu elveda dan çok günah çıkarmaya dönecek gibi. Adminlerden dileğim tartışmalara mahal verilemden konunun kapanması. Amacına ulaştığını düşünüyorum 3 sayfada.
Sizi anlıyorum ben daha önce defalarca android kullandım ama bazı arkadaşlar o kadar fanboy olmuşki wp adına birşey dedirtmiyor ona kızıyorum saçmalık, ben android işletim sistemini her zaman daha çok sevmişimdir ama kendim uzun süre orta model kullandığım için pek sık değiştiriyordum.Senin kararın kardeşim hayrını gör. Yalnız;
520 gibi giriş seviyesi bir telefon kullanıp donanım olarak çok daha üzerinde bir cihazla Android'e devam ederek Nokia'dan soğudum çekim kalitesi kötü, Android daha kullanışlı demek WP'ye de Nokia'ya da haksızlık olmuş. Nokia'nın adam gibi telefonları ile Android telefonlar arasında çekim kalitesi adına ibre kimden tarafta onu unutmamak lazım. Daha kullanışlı olacağını düşündüğünüz Android sistemini 520 donanım seviyesinde 512 mb ram'li bir cihazla kullanmaya çalışın eğer çıldırmadan kullanabiliyorsanız "Android daha iyi" diyeceğim ben de. Polemiğe girmek istemeden bu noktaları hatırlatmak istedim. Sonuç olarak telefon değiştirmek sizin kararınız, saygı duyarım. Ancak sistemleri karşılaştırırken benzer donanım seviyesindeki cihazlarla neler yapabildiklerine dikkat ederek söylemlerde bulunmak gerektiğini düşünüyorum.
Smiley olayını hallettikten sonra şahsen 1800 mesaj yazmıssın hiç sorun değil çünkü gözüme batmıyordu mesajların o yüzden su aralar memnundum sendenKonu açmaya devam ediceksen eğer güle güle demeye gerek var mı?

kapanmasını gerektiricek birşey yok eğer çekemiyenler varsa forumda olmamaları gerekli diye düşünüyorum.
Sizi anlıyorum ben daha önce defalarca android kullandım ama bazı arkadaşlar o kadar fanboy olmuşki wp adına birşey dedirtmiyor ona kızıyorum saçmalık, ben android işletim sistemini her zaman daha çok sevmişimdir ama kendim uzun süre orta model kullandığım için pek sık değiştiriyordum.
Samsung Galaxy S4 MİNİ ile 520 tabi arasında dağlar kadar fark var ama kamerada nokia süper diyorlar madem neden bu cihazlar karıncalı çekiyor, bugün parkta iphone 4 ile nerden baksan 10 dan fazla selfie çektim ön kamera dersin ama 520 nin arka kamerasından daha iyi çekti resimleri atmak isterdim ama kendi resmim olduğu için atamıyorum, herneyse tartışmaya gerek yok.
hiç fark yok donanım olarak 520 daha önde gözüküyor ama değil.Lumia 520 giriş seviye akıllı telefon olarak piyasaya sürüldü iphone 4 dediğin cihaz ise tabiri caizse amiral gemi olarak(gerçi apple nin başka modelleri yok ama) piyasaya çıktı
Hesap makinası ile gönderildi.