Haber Elveda Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
1.5 ay içinde 1800 küsür mesaj atmışsın , bu mesaj kirliliği değildirde nedir ?

Mesaj kirliliği değilde aktiflik diyoruz ona.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
1.5 ay içinde 1800 küsür mesaj atmışsın , bu mesaj kirliliği değildirde nedir ?
hepsi yerinde ve yardım konu mesajı adminlere sor herkese sor bakalım ne dicekler gereksiz 1 mesaj ancak bulunur.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hepsi yerinde ve yardım konu mesajı adminlere sor herkese sor bakalım ne dicekler gereksiz 1 mesaj ancak bulunur.
takma kardeşim cevap verme bile kirlilik olmasın. güle güle inşallah pişman olmazsın..

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
takma kardeşim cevap verme bile kirlilik olmasın. güle güle inşallah pişman olmazsın..
Yani ama saçmalık ediyorlar 1.5 ayda 1900 mesaj attım hangisi yararsız en fazla konu dışına yazdığım mesaj 100 adettir, İNŞALLAH SAĞOL KARDEŞİM.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yani ama saçmalık ediyorlar 1.5 ayda 1900 mesaj attım hangisi yararsız en fazla konu dışına yazdığım mesaj 100 adettir, İNŞALLAH SAĞOL KARDEŞİM.

Buyukluk sende kalsın bencede.

dakamon

dakamon

Üye
Allah yolunu açık etsin Turbo :) her WP den ayrılıyorum diye konu açanlara söylediğimiz gibi güle güle :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Androidde rom olaylarına girme yok kerneldi yok cwm ydi telefonu normal kullanabilmeye bak bence

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
S4 mini iyi bir telefon. Kısa vadede sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
evet hepsini detaylıca biliyrum :D bakıcaz artık Allahın İzniyle.an

droid 4.4.2 alıcakmış bana yeter yani 520 den kat kat iyidir.
Biri 500 tl diğeri 1000 tl arada 500 tl fark var e daha iyi olsun artık, zaten 520 den de iyi olmazsa o telefonu almak enayilik olur.

fk555897

fk555897

Üye
evet hepsini detaylıca biliyrum :D bakıcaz artık Allahın İzniyle.an

droid 4.4.2 alıcakmış bana yeter yani 520 den kat kat iyidir.
Lumia 520'den sonra ilaç gibi gelecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

beats

beats

Üye
Sonsuz emek fani için geçerli değil onu unut, değişim iyidir birazda Android bölümünde görmek istiyorum seni Turbo arada kontrol edeceğim haberin olsun. Bir de bazı arkadaşlar gibi 8X-8S-Nexus 4 gibi tek tek konu açıp cihazlar için aldım-almadım kararsızlık döngüsüne girmezsin inşallah, hayırlı olsun şimdiden.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Biri 500 tl diğeri 1000 tl arada 500 tl fark var e daha iyi olsun artık, zaten 520 den de iyi olmazsa o telefonu almak enayilik olur.
fark yok 1520 de olsa aynı sistem hep derim.
Sonsuz emek fani için geçerli değil onu unut, değişim iyidir birazda Android bölümünde görmek istiyorum seni Turbo arada kontrol edeceğim haberin olsun. Bir de bazı arkadaşlar gibi 8X-8S-Nexus 4 gibi tek tek konu açıp cihazlar için aldım-almadım kararsızlık döngüsüne girmezsin inşallah, hayırlı olsun şimdiden.
Y
Teşekkür ederim android bölümündede aktiflik sergilerim ama sen nasıl bir aktiflik dedin onu anlmadım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...