Haber Elveda Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Elveda Ediyorum
Arkadaşlar merhaba aslında konuyu açmak istemezdim ama buraya verdiğim emekler sonsuz sizlerinde emekleri var, yarın eğer Allah Nasip Ederse 520yi s4 mini ile değiştireceğim nasiptir İNŞALLAH.
Değiştirme sebebim ben neredeyse androidi ilk kullananlardanım ve ona alışmışlığım var, ve windows phone 8.1 de dahil olmak üzere mağazadaki 512mb ram sıkıntısı oyun uygulama sıkıntısı artık beni üzüyor, ve üzülmemek adına Samsung Galaxy S4 Mini modeline geçicem.
Tabi yine maxicepte olucam yine aynı sizlerin bölümünü takip edicem ama bilmenizi ve fikirlerinizi almak istedim, rica ediyorum kırıcı sözler yazmayın teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve DenizhaNq

sefaturut

Üye
512 mb ram sıkıntısı benimde çok canımı sıkmıştı bende 625'den 1320'ye geçtim şuan kafam biraz daha rahat. Yeterli mi değil tabiki ama gelişimini görmek beni tatmin ediyo. Onunla beraber büyümek windowsla birlikte yaşamak ayrı bi heyecan. Microsoft ve windows isimleri bile sadece beni cezbetmesi için yetiyor. Yolun açık olsun inşAllah platform geliştiği zaman seni aramızda görmeyi umut ediyorum. Haklı sebeplerin var seninde ama başarılı bi üyesin, etkinsin windows phone ailesinin bir ferdi olarak üzüldüm diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: emz ve yunus-emre-6606
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bence durumun varsa 925 falan al

Nokia Lumia 820 ile gönderdim.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
512 mb ram sıkıntısı benimde çok canımı sıkmıştı bende 625'den 1320'ye geçtim şuan kafam biraz daha rahat. Yeterli mi değil tabiki ama gelişimini görmek beni tatmin ediyo. Onunla beraber büyümek windowsla birlikte yaşamak ayrı bi heyecan. Microsoft ve windows isimleri bile sadece beni cezbetmesi için yetiyor. Yolun açık olsun inşAllah platform geliştiği zaman seni aramızda görmeyi umut ediyorum. Haklı sebeplerin var seninde ama başarılı bi üyesin, etkinsin windows phone ailesinin bir ferdi olarak üzüldüm diyebilirim.
Teşekkür ederim iyi yorumun için, aslında daha satın almadım ALLAH KISMET EDERSE İNŞALLAH ALIRIM, Hayırlısı, nokia ismi 512mb sıkıntısı oyun uygulama sıkıntısı ve kameranın çekim kalitesi beni soğutuyor nokia dan
Bence durumun varsa 925 falan al

Nokia Lumia 820 ile gönderdim.
windows phone istemiyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güle güle.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
S4mini yerine s3almanı öneririm.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Bye bye

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
S4mini yerine s3almanı öneririm.

S3 sevmiyorum ne yalan söyleyim s4 miniyi çok beğendim NASİPSE ALCAM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE.Bu arada buna karşılık Alırsam Ki size sürprizim olucak.

Son düzenleme:
gkhan136

gkhan136

Üye
LG G2 düşün ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
S3 sevmiyorum ne yalan söyleyim s4 miniyi çok beğendim NASİPSE ALCAM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE.Bu arada buna karşılık Alırsam Ki size whatsapp beta yüklemeyi gösterebilirim :D Dua edin alayım.

Yukleniyordu ve sadece kendinde olsun diye soylemedinmi :oha:

• Beğen
Tepkiler: ykd96
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yukleniyordu ve sadece kendinde olsun diye soylemedinmi :oha:

bilmiyorum süreç şuan kapandı ancak belki şansınıza olabilir yani yüklenmiyordu beta kapatıldı ama sze taktiği vericem denersiniz belki olur.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence taktiği alsanda almasanda vermelisin :d hayrına hiç değilse :d

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Deniyim bir kendim bakalım açıkmı kapalımı süreç açık olcağını sanmıyorum şimdiden heyecan yapmayın lütfen.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Deniyim bir kendim bakalım açıkmı kapalımı süreç açık olcağını sanmıyorum şimdiden heyecan yapmayın lütfen.

Arka plan umrumda değil yazı boyutu kuçuk olsun yada baloncuklar daha kuçuk olsun yeteeer

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

alıntıyı değiştir hemen heyecan yapmasınlar sürpriz dedim :D

fraps34

Üye
ohh be nihayet kurtulduk...

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Saçma sapan konuşmayın kurtulduk ne demek ya. Sevmiyor olabilirsiniz ama saygılı olmak zorundasınız.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...