Elmander acı gerçeği gözler önüne serdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Elmander acı gerçeği gözler önüne serdi


[h=2]Galatasaray'ın yıldızı Johan Elmander Türkiye gerçeğini gözler önüne serdi...[/h]
Türk futbolunda son dönemde yaşanan düşüşün nedenleri üzerine yapılan tartışmalar tüm hızıyla sürerken, G.Saray'ın İsveçli oyuncusu Johan Elmander'in İsveç basınına yaptığı açıklamalar, bazı gerçekleri gözler önüne serdi.
A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2012 Elemeleri play-off ilk turunda Hırvatistan'a 3-0 yenilmesiyle başlayan 'Türk futbolu nereye gidiyor?' tartışmalarına en gerçekçi yorum Galatasaray forması giyen İsvçeli oyuncu Johan Elmander'den geldi.
"FUTBOLCULAR BURADA LÜKS HAYAT YAŞIYORLAR"
Elmander, İsveç'in en yüksek tirajlı spor gazetesi Sport Bladet'e verdiği röportajda Sarı-kırmızılı takımdaki yaşantısını anlatırken aslında Türkiye'de forma giyen birçok yabancı futbolcuya da tercüman oldu.
İşte Elmander'in o çok tartışılacak açıklamaları:
"Galatasaray gibi çok büyük bir takımda futbol oynadığım için çok memnunum. Neden mi? Muhteşem bir stat, yüksek ve zamanında ödenen maaşlar, düşük vergi. Futbolcular burada lüks hayat yaşıyorlar.
Ayrıca Boğaziçi'nde bir dairenin fiyatı milyon dolarlarla ölçülürken Galatasaray'ın bir adası var. Orası bizim ikinci evimiz gibi. Adaya üye olan Galatasaraylılar ve ada personeli bizi gereken saygıyı gösteriyorlar. Ben ve ailem Galatasaray'a ve İstanbul'a geldiğimiz için çok memnunuz."
Bu arada Elmander, Galatasaray'a transferi gündemde olan Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov hakkında ise, "Çok büyük bir golcü. Eğer transferi gerçekleşirse Galatasaray'ı kimse tutamaz" dedi.
 
|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yani?!
türkiyede ki futbolun düşüşe geçmesinin sebebi galatasaraylı oyuncuların az vergi ödeyip lüks yaşamaları mı?
ben o gazetenin patronu olsaydım o başlığa o haberi döşeyen muhabiri işten kovardım!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt