Ellerimde Samsung Galaxy S2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ellerimde Samsung Galaxy S2
Arkadaşlar bugün Nokia E7-00'ın kutu içeriğini topladım ve çarşıya indim satmak için bu arada da Galaxy SII'ye bakıyorum bi telefoncuda sordum adam 1100TL sıfır dedi telefonu elime verdi aman abi bu ne içinde batarya yok dmi abi? dedim olurmu dedi içinde bataryası var dedi ağzım açık kaldı yaw o nasıl bir hafifliktir yaw benim E7'den 4 tane S2 çıkar yani ama Allahsız para denk gelmedi en kısa sürede parayı denkleştirip alcam S2'yi süper bişey arkadaşlar

''konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın''

Tepkiler: B.A.R.O.N

klongs

Üye
benim kuzenim geldi iphone 3gsi verdi wifi şifresini benim telefona yazsana dedi teli bir elime aldım acayip ağır geldi dedim bu tel niye ağır yoo hafif dedi s2yi eline aldı şok oldu

Konu Sahibi
walla kardeş yeminle telefonu elime aldım rengim attı yeminle yaaa muhteşem bi cihaz 3 telefoncuda telefonu elime aldım ve 3 telefoncuya da batarya yok dmi dedim inanır mısın? O kdr hafif bi cihaz ama gel gör ki E7 maaşallah 1 kilo var zalım

aynen bende abi tanıdık abininkini kullandım 1 saat felan Allahım o hız o parlaklık o oyunlar ve hafiflik kendi telefonumdan utandım

Türe

Üye
Hayatimda kullandigim en hafif ve en kolay tutulan cihazdi

Konu Sahibi
şimdi E7'ye yazıyorum ama bakmakk dokunmak istemiyom telefona ama el mecbur / lakin bj şekilde o S2 benim olmalı benim onu almam lazım yaw aşık oldum telefona resmen

komiksin arkadaş samsunglar hep hafif neden diye sorarsan plastik nokia demir çelik suratıma geldi bi kez kardeşim c6-01 i attı az daha burnum kırılıyodu ama saglam işte nokia

Konu Sahibi
Benim acil parayı denkleştirip S2'yi almam lazım hasta oldum telefona yaa o incelik o hafiflik o zerafet çok güzel yaaa

MasteLaa

Üye

Konu Sahibi

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

alien97

Üye
Katılıyorum benim ilk tel 6300 hiç de 1 kilo değil hatta hafif bile güzel telefondu saolsun ama yeni telefonlar çıktıkça insan soğuyor telefondan bende babama verdim.

Kardeş arkadaşımda SII vardi bana gösterdi bıraz kullandım yarım saat kadar Xperia neomu cıkardım ne görum benımkı sankı yanında bebek gibi kaldı cok şaşırdım

Konu Sahibi
Kardeş arkadaşımda SII vardi bana gösterdi bıraz kullandım yarım saat kadar Xperia neomu cıkardım ne görum benımkı sankı yanında bebek gibi kaldı cok şaşırdım

bugün 1000 tl dedi adam SII ye param den gelmeyince Xprea verdi ama almadım biraz bekler sıfırını alırm ama önce para artırmam lazım herşeyin sıfırı güzel

FeC!

Üye
S2 candır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...