Ellerimde Samsung Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ellerimde Samsung Galaxy S2
Arkadaşlar bugün Nokia E7-00'ın kutu içeriğini topladım ve çarşıya indim satmak için bu arada da Galaxy SII'ye bakıyorum bi telefoncuda sordum adam 1100TL sıfır dedi telefonu elime verdi aman abi bu ne içinde batarya yok dmi abi? dedim olurmu dedi içinde bataryası var dedi ağzım açık kaldı yaw o nasıl bir hafifliktir yaw benim E7'den 4 tane S2 çıkar yani ama Allahsız para denk gelmedi en kısa sürede parayı denkleştirip alcam S2'yi süper bişey arkadaşlar :)

''konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın''

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

klongs

klongs

Üye
benim kuzenim geldi iphone 3gsi verdi wifi şifresini benim telefona yazsana dedi teli bir elime aldım acayip ağır geldi dedim bu tel niye ağır yoo hafif dedi s2yi eline aldı şok oldu :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş yeminle telefonu elime aldım rengim attı yeminle yaaa muhteşem bi cihaz 3 telefoncuda telefonu elime aldım ve 3 telefoncuya da batarya yok dmi dedim inanır mısın? O kdr hafif bi cihaz ama gel gör ki E7 maaşallah 1 kilo var zalım :D

by*cambaz

Üye
aynen bende abi tanıdık abininkini kullandım 1 saat felan Allahım o hız o parlaklık o oyunlar ve hafiflik kendi telefonumdan utandım

Türe

Türe

Üye
Hayatimda kullandigim en hafif ve en kolay tutulan cihazdi ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
:D şimdi E7'ye yazıyorum ama bakmakk dokunmak istemiyom telefona :D ama el mecbur / lakin bj şekilde o S2 benim olmalı benim onu almam lazım yaw aşık oldum telefona resmen :)

turkmen619

Üye
:D komiksin arkadaş :D samsunglar hep hafif neden diye sorarsan plastik nokia demir çelik suratıma geldi bi kez kardeşim c6-01 i attı az daha burnum kırılıyodu :D ama saglam işte nokia

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Benim acil parayı denkleştirip S2'yi almam lazım hasta oldum telefona yaa o incelik o hafiflik o zerafet :'( çok güzel yaaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benim acil parayı denkleştirip S2'yi almam lazım hasta oldum telefona yaa o incelik o hafiflik o zerafet :'( çok güzel yaaa[/QUOT
Kardeş birde şöyle bir şey var E7 zaten diğer nokialara göre de ağır bir telefon .. Samsung genelde hep hafif yapıyor telefonları .. Arka kapak plastik işte.. Ya annemin telefonu var 6300 arkadaş o ne be arka kapak 1 kilo .. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Benim acil parayı denkleştirip S2'yi almam lazım hasta oldum telefona yaa o incelik o hafiflik o zerafet :'( çok güzel yaaa[/QUOT
Kardeş birde şöyle bir şey var E7 zaten diğer nokialara göre de ağır bir telefon .. Samsung genelde hep hafif yapıyor telefonları .. Arka kapak plastik işte.. Ya annemin telefonu var 6300 arkadaş o ne be arka kapak 1 kilo .. :)

hehe :D / benim olacaksın SII başka yolu yok :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

6300 kadar kibar telefon yok neresi bir kilo bir sene kullandım

alien97

alien97

Üye
Katılıyorum benim ilk tel 6300 hiç de 1 kilo değil hatta hafif bile güzel telefondu saolsun ama yeni telefonlar çıktıkça insan soğuyor telefondan bende babama verdim.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş arkadaşımda SII vardi bana gösterdi bıraz kullandım yarım saat kadar Xperia neomu cıkardım ne görum benımkı sankı yanında bebek gibi kaldı cok şaşırdım :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş arkadaşımda SII vardi bana gösterdi bıraz kullandım yarım saat kadar Xperia neomu cıkardım ne görum benımkı sankı yanında bebek gibi kaldı cok şaşırdım :D

bugün 1000 tl dedi adam SII ye param den gelmeyince Xprea verdi ama almadım biraz bekler sıfırını alırm ama önce para artırmam lazım herşeyin sıfırı güzel :D

KayraBey

KayraBey

Üye
1000 tl sıfır mı

FeC!

FeC!

Üye
S2 candır... :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...