Elleri üzerine Yürüyen Ailenin Sırrı

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Elleri üzerine Yürüyen Ailenin Sırrı
Hatay Kırıkhan'a bağlı Demirkonak Köyü'ndeki Ulaş ailesinin ellerini kullanmadan yürüyen 6 çocuğun sırrını tıp çözdü.

İki yıl süren araştırmanın sonucu vaka bir hastalık diyor.
19 Ocak 2006 23:58

<div align="center"></div>

Hatay&#39;ın Kırıkhan İlçesi&#39;ne bağlı Demirkonak Köyü&#39;nde yaşayan Ulaş ailesi, dünyanın gündeminde.

19 çocuklu Ulaş ailesinin 6 çocuğu ellerini kullanmadan yürüyemiyor. Ulaş ailesinin evi Alman ve İngiliz bilim adamları ile dünyaca ünlü belgeselcilerin kuşatması altında..

Alman ve İngiliz bilim adamları, dünyaca ünlü belgeselciler ve televizyoncular, aylardır Ulaş ailesiyle ilgileniyor..

Evrim teorisi yanlıları, evde yaşayan 6 çocuğun hikayesini "ispat" olarak tüm dünyaya duyurdu.

Onların bu durumu evrim teorisi savunucularıca bir genetik değişim olarak yorumlanıyordu. Bu yönde pek çok yayın organında iddiar ortaya atıldı hatta ailenin belgeseli bile çekildi. Ancak, kalıtımsal bir değişliğe yol açan genetik bir bozulma söz konusu değil. Bilim adamlarının iki yıldır yürüttükleri çalışmanın sonucu, bu açıdan evrimcilerin tezlerini yalanlıyor.

İngiliz televizyonu BBC de bu konuyla ilgili bir belgesel hazırlıyor...

Kanal 7 muhabiri Turgay Güler de, Demirkonak köyüne gidip araştırma yapan gazeteciler arasında. Güler, Ulaş ailesiyle ve araştırma yapan doktorlarla konuştu.
Kimi evrimciler, olayı Atasal forma geri dönüşün kanıtı olarak değerlendirmekte ısrarcı.

Aile fertlerinin yürüyüşleri, hareketlerini ve zekasal gelişimleri örnek gösterilerek insan ve maymun arasında bir bağlantı kurulmak isteniyor.

Çukurova Üniversitesi&#39;nde görevli genetikçiler ile Alman bilim adamları, 35 yıldır bir türlü ad koyamadıkları bu ilginç vakayı araştırıyorlar. Elde edilen bulgulara göre, bu aile bir hastalık kurbanı.

19 çocuklu Ulaş ailesinin 1&#39;isi ölü, 7 çocuğundaki bu gizemli hastalığın adı, iki yıllık bir çalışma sonrasında konuldu. "17&#39;inci kromozonun kısa kolundaki genetik hasar" olarak tıbbi litaratüre geçti.
Yani kimi bilim adamlarının evrim teorinin kanıtı olarak kullanmaya kalktıkları bu vaka aslında, "akraba evliliğine bağlı genetik bir hastalık.

Doğuştan gelen bu hastalığın bir tedavisi de yok..

"Ben ölürsem bu çocuklara kim bakar" diyen baba Reşit Ulaş çaresiz.
19 çocuklu ailenin hasta olmayan diğer çocuklarına gelince. Onlar kardeşlerinin bu durumuna çok üzülüyor.

19 ÇOCUĞUN SIRRI

Ulaş ailesi, bir erkek çocuk sahibi olabilmek için yıllarca uğraşıp durdu. Doğan erkek çocuk özürlü olunca, çocuk yapmaya, sağlıklı bir erkek çocuk buluncaya kadar devam etti..

Ulaş ailesi, şimdi kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor..

Not:Geçen Adana - Hatay a bu haber için gitmiştim.

hidayet

hidayet

Üye
çok değişik bir durum söz konusu ne diyeceğimi şaşırdım

POWER

POWER

Üye
arkadaşlar ben hataylıyım bunun olduğunu yeni duydum gidip bakacam...

yitik savaşçı

Üye
Gitmesen daha iyi... Çünkü orada seyirlik tiyatro oynanmıyor...

POWER

POWER

Üye
niye ya insan merak ediyo şunun şurasında 25 km.....

sersanem

Üye
ben hatay kırıkhandanım ama bu olayı ilk kez duydum allah ailesine sabır hastalara da şifa versin ne diyelim

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
halimize şukur bunları görunce insan ibret almalı diorum allah yardımcıları olsun gercekten zor haberci abi akşam akşam uzdun bizi yawwwwwwwww bol şifalar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 20 2006, 05&#58;35 PM) [post=257619]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gitmesen daha iyi... Çünkü orada seyirlik tiyatro oynanm&#305;yor...
[/b][/quote]

Haberci abi, bu haberin yap&#305;lmas&#305;nda eme&#287;i geçen insanlar ve ara&#351;t&#305;rmalar&#305; yapan doktor ve ara&#351;t&#305;rmac&#305; ki&#351;iler bu insanlar&#305; seyirlik tiyatro olarak görmüyorlar. Bunlar insanl&#305;k için çok önemli vakalar; bunlara tiyatro gibi bakan bir insanda da beyin denen bir &#351;ey yoktur. Cahildir, geri zekal&#305;, ahmakt&#305;r... ki bu insanlar&#305; görünce ben &#351;ahsen hiçbir canl&#305;n&#305;n ald&#305;rmamazl&#305;k edece&#287;ini sanm&#305;yorum. &#304;nsan&#305;n içi burkuluyor...

Ayr&#305;ca, bu gençlerin ya&#351;ad&#305;&#287;&#305; rahats&#305;zl&#305;&#287;&#305; Adana&#39;da oturdu&#287;umuz mahallede bir ki&#351;i daha ya&#351;&#305;yor, kendisine tekerlekli sandalye edildi fakat oturamad&#305;, rahats&#305;z oldu. Üstelik, bu hastal&#305;&#287;&#305; ya&#351;ayan sonradan oldu, do&#287;u&#351;tan de&#287;il. Dinsel inançlar&#305;n kad&#305;n&#305;n bu hale gelmesine sebep oldu&#287;u söylentileri dola&#351;&#305;yor..

Yazdan beri ortal&#305;kta görükmüyor, nerede oldu&#287;unun bilinmemesi mahalle sakinlerini rahats&#305;z ediyor.

tofy

Üye
çok ilginç bir durum haberim yoktu benimde ilk defa burda gördüm haberci çok sağolun
19 çocuk nasıl yapmışlar hiç düşünmeden hayret ediyorum doğrusu akraba evliliği de söz konusu
anlam veremiyorum yazık olan o 6 çocuğa oldu hem beden hemde beyinsel olarak özürlü olmaları çok kötü

halimize şükretmek lazım gerçektende neler var ve kimbilir daha neler görücez

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İyileri görüp gıpta ettiğimiz gibi kötüleri de (rahatsız olanları) görüp şükretmek gerek.

Hastaneler,Hapishaneler,Mezarlıklar ibret alınacak yerlerdir.

Bunlar var yaşanıyor inkar edilemez gerçeklerdir.

Yok demekle gözümüzü kapatıp görmemekle bunlardan uzaklaşamayız.

Bugün onlara yarın belki bizlere...

Yarın kimin ne olacağını kim nereden bilebilir ki?

Amaç sizleri üzmek veya acındırmak değildir. Amaç hayatta bizlerden de kötü durumda olanlar var her halimize şükredelim diye ibret için sayfaya konulmuştur.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
abi yaktın yine beni yaaaaaaaaaa bi inancımız var ve bizi yaradana sukredelim allah bizi kazadan beladan hastalıktan uzak tutsun insanda inanç olunca sırtı yere gelmez

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İnanmak imanın yarısıdır derler (halk arasında) diğer yarısı da yapılan ameldir

Salihyet

Salihyet

Üye
evrim diye bir şey YOKTUR bu bilim adamlarının hepsi evrim teorisi için orda bilim için değil

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Biz (şahsım adına tabii ) Allah (cc) a inandığımızdan insanın topraktan geldiğine eşrefi mahluk olduğuna ve insandan doğduğuna asla maymun soyundan olmadığına ve tekrar toprak olacağımıza inandığımızdan insan insandır hayvan hayvandır bilincinde olarak buna inanmaktayız.Herkezin inancı kendinedir.Ancak inananların kafalarını saçma sapan isnatsız ve hiçbir dayanağı olmayan fikirlerini dayatmaya bulandırmaya kimsenin hakkı yoktur.

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 21 2006, 02&#58;12 AM) [post=257999]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 20 2006, 05&#58;35 PM) [post=257619]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gitmesen daha iyi... Çünkü orada seyirlik tiyatro oynanmıyor...
[/b][/quote]
Haberci abi, bu haberin yapılmasında emeği geçen insanlar ve araştırmaları yapan doktor ve araştırmacı kişiler bu insanları seyirlik tiyatro olarak görmüyorlar.
[/b][/quote]

Bu sözleri bana destek çıkmak için söyledin değil mi?

POWER

POWER

Üye
Arkadaşlar beni yanlış anladınız.Ben oraya seyirlik tiyatro izlemeye gitmek istemiyorum.Birkaç arkadaşımın yanlış inançları war.O nlara bunu gösterek ibret almalarını istiyordum.Çünkü doğadaki herşeyde bir ibret wardır.bunlarda en çarpıcı kanıtlarıdır.Ama yanlış anlamanıza mahal werdim.
Özür dilerim.Saygılar....

Üst Alt