Elite Salaklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Elite Salaklar
Fotograf Makinesi CáLorMeN bayan
Küçükken çok salaktım. Fotoğraf çektirmekten korkardım. Çünkü fotğraf çekilirken o insanların fotoğraf makinesinin içine girdiğini ve bir daha dışarı çıkamadıklarını zannederdim. Kendimden utanıyorum:))

Asansör Feyzullah Yüksel 15 bay
Küçükken asansörü çalıştırdığımda apartman toprağa giriyor, asansör yerinde kalıyor zannediyodum.

Elektrik Var mıymış? Mosaic 22 bayan
Kibris'in elektrik sorunu malum. İki gun varsa bir gun yok elektrikler. Gecen yil Kibris'ta ogrenci iken ev arkadasimla TV seyrediyoruz, ben seslendim "Zeyneeep bi lambayi yaksana elektrikler var miymis?!!" Tabi kızcağız yatti yerlere, ben bayagi gec anladim Acaba ben salak miyim???

Asansör Kapısı Mahmut 31 bay
İşe giderken öyle dalmışım ki asansör kapısını evin anahtarıyla açmaya çalışıyordum. Allahtan kimse görmedi:)

Okunmuş Uyuşturucu FeŞmEkAn 18 bayan
Bir gece, nasıl olduysa hiç adetim değildir, babamın cüzdanını karıştırıyordum. Cebinde küçük bir poşet gördüm. İçinde beyaz bir toz. Tabi ben hemen cinlendim. Kesin uyuşturucu dedim. Poşeti biraz deldim, tadına baktım. Tadı yok. Ama hiç şüphe yok uyuşturucuydu. Başka ne olabilirdi ki?Şoka uğradım. Günlerce babama cins cins baktım. Aradan üç yıl falan geçti. Ben LGS'ye gireceğim. Sınavdan önce babam cüzdanından benim orda olduğunu unuttuğum uyuşturucuyu çıkardı ve bana 'Al kızım bu benim okunmuş toprağım. Bununla girdiğim her sınavı kazandım. Şimdi sana veriyorum. İnşallah kazanırsın" deyip öptu beni. Ben tabi dumur oldum. O şokla ve üç yıl önce benim tarafımdan delinmiş okunmuş toprakla sınava girdim. Kazanamadım tabi. Galiba ben dişleyince toprağın duası kaçtı. Yada ben tam bir salağım.

Kredi Kartı Londrali 38 bayan
Alisveris yaparken genelde kendimden gecerim. Gecenlerde aldigim kiyafetlerin parasini odemek icin kasaya geldigimde kasiyere kredi karti uzattim. Neden elime bakakaldi da elimden alip makineye cekmiyor diye sinirlenirken uzattigim seyin kredi kartı değil tampon oldugunu farkettim ve yerin dibine girdim

Yıldız Kaydı Gülden
Odamın tavanına fosforlu yıldızlardan yapıştırmıştım. Bir gece tam uykuya dalacakken üstümdeki yıldız başıma düştü. Ve ben naaptım; içimden yıldız kaydı deyip hemen bir dilek tuttum:-)

Temel Reis İçgüdü Aydin 21 bay
Küçükken Temel İçgüdü filminin basrolünde Temel Reis'in oynadigini, Sharon Stone'un da Safinaz rolünde oldugunu sanırdım.

"R" özürlü muratgergin 35 bay
Ben biraz "r" harfi özürlüyüm. Lise 2. sınıfta ilk gün klasik bir tanışma. Hoca sırayla tanışıyor. Sıra Muharrem arkadaşıma geldi. cO benden daha beter "r" özürlü. Adını söyledi ama hoca anlamadı. Tabi bir daha sordu. O da "Muhaeeemmm" diye bağırdı. Hoca çok sinirlenmişti. Tutup da bana demez mi "oğlum Allah aşkına ne bu arkadaşının adı?" Tabi bütün sınıf yerlerde.
alıntıdır.

tofy

Üye
Yıldız Kaydı Gülden
Odamın tavanına fosforlu yıldızlardan yapıştırmıştım. Bir gece tam uykuya dalacakken üstümdeki yıldız başıma düştü. Ve ben naaptım; içimden yıldız kaydı deyip hemen bir dilek tuttum:-)

ay çok hoşmuşş sağol

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

jöly

Üye
Elektrik Var mıymış? Mosaic 22 bayan
Kibris'in elektrik sorunu malum. İki gun varsa bir gun yok elektrikler. Gecen yil Kibris'ta ogrenci iken ev arkadasimla TV seyrediyoruz, ben seslendim "Zeyneeep bi lambayi yaksana elektrikler var miymis?!!" Tabi kızcağız yatti yerlere, ben bayagi gec anladim smile.gif Acaba ben salak miyim???

hepsi çok güzell teşekkürler

VoLo

VoLo

Üye
çok iyi yaw

hidayet

hidayet

Üye
çoğu dalgınlıktan olmak üzere bu ve buna benzer olaylar hep başımıza geliyor

crows

crows

Üye
sonuncusu harika ya

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
elite salak değil bunlar süper mega giga salaklar yahu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt