UpOneTR
Üye
valla mı :-(Yükleyemezsin. iOS u hiç araştırmadın mı ya? Sürüm desteklemez. Desteklese bile kasar donanım kötü. Müzik çalar bu ya.
ohooo o zaan bi ise yaramaz desene
valla mı :-(Yükleyemezsin. iOS u hiç araştırmadın mı ya? Sürüm desteklemez. Desteklese bile kasar donanım kötü. Müzik çalar bu ya.
Hocam ankaradan ipod 4 bulalim alalim ikimizde bak is gorurvalla mı :-(
rracong3 oynuyo adamlar
bem pek oyun oynamam da kamera icin diyorum 
Çünkü müzik çalarvalla mı :-(
Oyun internet istiyorsan en az 4. nesli al. Ama onun yerine 5 al daha iyi 
max 50 lira veririm :-DHocam ankaradan ipod 4 bulalim alalim ikimizde bak is gorurrracong3 oynuyo adamlar
bem pek oyun oynamam da kamera icin diyorum
![]()
hmmmÇünkü müzik çalarOyun internet istiyorsan en az 4. nesli al. Ama onun yerine 5 al daha iyi
![]()

Sende cok sey istiyon amamax 50 lira veririm :-D
bende hemen almiycam simdi 80 ayirdim bidahaki hafta 150 olur sonraki haftada 220 falan olur
biriktire biriktire aliriz senle 
la onu alacağıma 290 lirayaSende cok sey istiyon amabende hemen almiycam simdi 80 ayirdim bidahaki hafta 150 olur sonraki haftada 220 falan olur
![]()
sen de bizi kazıkci sandın galibahmmm![]()
sen olmasan gidiyodu bizim 50 lira![]()
kargo verirsen 20 den fazla istemezdimhmmm
sen olmasan gidiyodu bizim 50 lira![]()
Apple (özellikle iPod) uzmanı oldum artık
Her türlü sorularla gelin 
Apple (özellikle iPod) uzmanı oldum artık
![]()
iPod Touch 5 al hacı, hem arkası artık aynalı değil yani çizilmez artı donanımı daha iyi. Güncellemede alır.Sende cok sey istiyon amabende hemen almiycam simdi 80 ayirdim bidahaki hafta 150 olur sonraki haftada 220 falan olur
![]()
sen bi kurcala belki jealbreak felan uygulama yukleniyosa alabilirim yinede :-Psen de bizi kazıkci sandın galibakargo verirsen 20 den fazla istemezdim
hacı bana bi link ver yav ev telefonu daha iyiApple (özellikle iPod) uzmanı oldum artık
![]()
6. nesil Touch çıkarsa bu yıl çıkar çıkmaz kaptım artık dayanamıyorum
he biliyom senin ipod tutkunu :-P
Ne linki?hacı bana bi link ver yav ev telefonu daha iyi
ipod un çalıştıracağı bir uygulama oyun6. nesil Touch çıkarsa bu yıl çıkar çıkmaz kaptım artık dayanamıyorum
Ne linki?
Çok zor, artık kalmamıştır desteklediği uygulamaipod un çalıştıracağı bir uygulama oyun