Elimde birsürü Samsung widget leri var fakat nasıl yükleniyor...

Sponsorlu Bağlantılar

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
Elimde birsürü Samsung widget leri var fakat nasıl yükleniyor...
Samsung widget leri var fakat nasıl yükleniyor ne yaptıysam anlamadım almanca bir siteden indirdim tarif ediyor ama yapamıyorum bilgisi olan varmı acaba...

SAINT1

SAINT1

Üye
Widget'lerin yüklenmesi için bir html dosyası gerekir.
Bilgisayarında her widget için bir html dosyası oluştur ve her oluşturduğun html dosyasına o widget'in linkni ekle ve o widget'in ismini ver.
Öreneğin cloock.wgt'ye oluşturacağın html dosyası cloock.html olsun.
Html'ye bir yazı yaz örneğin cloock ve bu yazıya o widget'i link olarak ekle.
sonra bu ikisini aynı klasör içinde telefonuna at ve html dosyasını aç linke tıkla.Bu kadar.

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
Çok zor geldi bana link nasıl olacak hepsini anladımda.

--------------- Ekleme ---------------

Yapamadım yani link i nasıl vericem daha dogrusu anlamadım...

SAINT1

SAINT1

Üye
ms office yüklüyse bilgisayarında publisgerde olması lazım. publisher ile yapabilirsin bunu.

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
Usdat ofice yüklü ama bu senin dediğin biraz bilimsel daha acemice bi anlatamazmısın acaba wgt dosyasunun yanına yeni metin belgesi deyip ismini aynı yaptım uzantısınıda ama içine link ekleyemiyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş alben sana samsung star widget vereyim sen de benim şu işimi halle sana zahmet

biraz daha var onlarıda upload esdiyim yollarım okey... memleket widget dolu ama yüklemesini bilmiyorum..

muratonal_com

Üye
bu genoa c3510 da da oluyor mu?

SAINT1

SAINT1

Üye
widget çok ama hepsi başka başka modeller için 5233 satar'a olan 5233w ye olmuyor ona olan 5230a ya olmuyor öylşe yani.
şimdi zamanım yok ama pazartesi bakabilirim basit aslında ama hiç kullanmadığın için zor geliyor sana.

monsmons

monsmons

Üye

bu sitedeye telefondan girin downloads ı seçin applications u seçin samsung widgets var onların hepsini s5233w modelinde orijinal versiyonda kurabildim ben hatta htc widget olanlarında çoğunu kurdum.

DiabLo_93

Üye
verdiğin linkteki sitgeye benzer başka siteler varmı. bide innovator.samsung sitesi ne işe yarıyor widget filan tasarlayabiliyormuşuz galiba

DarknessMen

DarknessMen

Üye
arkadaşlar s5233w kulanıcıyım verdiğiniz siteye girdim ve indirmeyi denedim fakat desteklenmeyen içerik yazıyor bi yardım ederseniz sevinirim :hmmm

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar ben eklediğim konu içinde bunu anlattım benim konuma bakarsanız istediğiniz wgt eklersiniz
http://www.maxicep.com/samsung/monte-icin-widgetlar-481652.html
burada en son eklediğim widgetların içindeki html dosyasını kendi widgetınıza göre değiştirip yapabilirsiniz (buradaki html dosyaları wgtları otomatik yüklüyo)
html dosyasını not defterinde açıp ****.wgt yazan yeri kendi widget isminizle değiştirin kaydet deyin html dosyasının adınıda kendi wgtnızın adıyla değiştirip kaydedin sonrasında wgt ve html doyasını telefon hafızasında diğer klasörler bölüne atıp html dosyasını açıyosunuz ve wgt yükleniyo
kardeş sende elindeki wgtları paylaşırsan sevinirim

Worms 4

Üye
Widget'lerin yüklenmesi için bir html dosyası gerekir.
Bilgisayarında her widget için bir html dosyası oluştur ve her oluşturduğun html dosyasına o widget'in linkni ekle ve o widget'in ismini ver.
Öreneğin cloock.wgt'ye oluşturacağın html dosyası cloock.html olsun.
Html'ye bir yazı yaz örneğin cloock ve bu yazıya o widget'i link olarak ekle.
sonra bu ikisini aynı klasör içinde telefonuna at ve html dosyasını aç linke tıkla.Bu kadar.

Biri Yardım Etsin wgt dosyası var html yok bu html yi nasıl yapacağız !!!

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş benim imzamdaki widget kısmına bak nasıl yapacağını anlatıyor

----------Eklendi @ 13:36:49 ---------- Yazıldı @ 13:35:54 ----------

ve bir üstteki mesaja

paramatik95

Üye
arkadaşlar s5233w kulanıcıyım verdiğiniz siteye girdim ve indirmeyi denedim fakat desteklenmeyen içerik yazıyor bi yardım ederseniz sevinirim :hmmm
Kardeş aynı sorun bendede oluo ya :S

rhapsodical

rhapsodical

Üye
bir programdan yapılabiliyodu adı tkfile'ydi hatırladığım kadarıyla.

Üst Alt