Elimde 2,50,100 ve 150 Mb Turkcell İnternet Şifre-leri Var

Sponsorlu Bağlantılar

bjkliburak92

Üye
    Konu Sahibi
Elimde 2,50,100 ve 150 Mb Turkcell İnternet Şifre-leri Var
arkadaşlar elimde türkcell bedava internet şifre var ve kesinlikle şifre doğrudur.ilgilenen arkadaş olursa konuşalım.iki taraf için de uygun bir teklif olursa anlaşalım.ancak bir sorun var ve bunların kaç mb olduğu belli değil.ben sizi şifre göndereceğim ve siz de kaç mb çıktıysa ona göre kontor göndereceksiniz.ilgilenen olursa anlaşalım.ben mesela denedim 150 mb çıktı ve onu kullandım.size bir örnek şifre vereyim.kendi kullandığım şifre.bunu deneyin kullanılmış diyecek.63123454 bunu ben kullandım ve 150 mb çıktı.bu olay 1 yıl içinde 2 defa oluyor.ve 1 ay kullanımda paket aboneliği doluyor.ben 1 tane şifre alana 1 tane hediye edeceğim.bunu kullansın ve hakkını doldursun diye.

egestreet

Üye
ben lise ögrencisiyim part time olarak bi yerde çalışıyorum ve iş yerinde patronların bazı konuşmaları beni çok zorluyor ve bunun için benim cep telefonuna internet yükleyebilmem gerekiyor yaptıgım işi okulda da yapabilmem için acil bana yardım edebilirmisiniz lütfen :islikyardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum ve sizi bekliyorum yarın itibari ile telefondan yapabilmem lazım bu işi nolur bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

ben lise ögrencisiyim part time olarak bi yerde çalışıyorum ve iş yerinde patronların bazı konuşmaları beni çok zorluyor ve bunun için benim cep telefonuna internet yükleyebilmem gerekiyor yaptıgım işi okulda da yapabilmem için acil bana yardım edebilirmisiniz lütfen :islikyardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum ve sizi bekliyorum yarın itibari ile telefondan yapabilmem lazım bu işi nolur bekliyorum

cep telefonumdanda bana ulaşabilirsiniz 0554 454 75 22

hiç yoktan okullar kapanana kadar beni idare edmesi lazım bu cepte internetin kontör sorun dil ğönderirim ama bana acil yardım et lütfen 0 554 454 75 22 acil bekliyorum mail adresimdende ulaşabilirsin [email protected]

hiç yoktan okullar kapanana kadar beni idare edmesi lazım bu cepte internetin kontör sorun dil ğönderirim ama bana acil yardım et lütfen 0 554 454 75 22 acil bekliyorum mail adresimdende ulaşabilirsin [email protected]

topalak

Üye
nasıl mkırıyorsunuz bir paylaşsanız lütfin:agla

ugur akkurt

Üye
Ya bu arkadas sanrm şfreleri sallayarak tutturmuş,yine de alma kararı sizin

atalay012

Üye
...

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben de veririm

atalay012

Üye
darülmendep pm attım ama cevap yok:D msn ekle konuşalım [email protected] ekle detayları anlaşalım olurmu...

bjkliburak92

Üye
    Konu Sahibi
atalay hala istiosan verebilirim şifre...

başka isteyen yok mu sifre.elimde 5 adet kaldı.

yok mu başka sifre isteyenn arkadaşlar çok az kaldı.

bjkliemrah94

Üye
50 veya 100 mb varsa alabilirim.

bjkliburak92

Üye
    Konu Sahibi
tamam pm attım sana...

crespo222

Üye
bende denedim 63 le basliyan butun sifreleri deneyim cikar

rafi1994

rafi1994

Üye
banada banada lütfen pm at

ahmet29000

ahmet29000

Üye
Kardeş 05399605995 ara beni halledelim istedigin kadar kontör weririm o önemli diil önemli olan şu işi benimde kapmam en kısa zamanda arayın lütfen bekliyorum msn adresim yok ararsanız sevinirim

kalemdar

Üye
slm ben 150 Mblık şifre alabilirmiyim...

mukur

Üye
atalay hala istiosan verebilirim şifre...

başka isteyen yok mu sifre.elimde 5 adet kaldı.

yok mu başka sifre isteyenn arkadaşlar çok az kaldı.
Ben istiyorum
:bilmm:bilmm:bilmm:bann::aman2::aha::aha::aha::aha::aha:

sagozanCAN

Üye
banada gönderirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden tşkrlr

sane05

sane05

Üye
50 yada 100 varsa bn de alablrm

varsa alablrm arkadaşlar ama 100 mb olursa ii olur simdidn tskkrler :)

bu aRADA ARKADASLAR TURKKCELL-İM ONLİNE İŞLEMLERDEN 3G TARİFESİNE GEÇERSENİZ 100 MB **HEDİYE GELİYORR** BANA GELDİ DENEMESİ BEDAVA :):):):):aha:

****************ben de 100 yada 150 mb'lık şifre istiyorm şimdiden teşikkrler*****************

arkadaşlar cwplarınızı beklyorm
:D

Üst Alt