ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Kamer / 1
Kıyamet yaklaştı ve ay yarıldı...

1969'da Ay'a inildi.İslam'ın simgesi hilal;yani Ay yarılmış oldu.1969'dan günümüze 41 yıl geçti.Kuranda Ay yarılmışsa kıyamet yaklaşmış deniyor..
Bu elif-lam-mim hesaplarından hiç bir şey kafadan uydurulmadı.Hepsi mantıklı basit 4 işlemler

Tâ-Hâ / 15
“Kıyamet mutlaka gelecektir. Herkes işlediğinin karşılığını görsün diye, neredeyse onu gizleyecek (geleceğinden hiç söz etmeyecek)tim...”

Demek tarih gizlenmemiş.Kuran,Tanrı'nın sözü olduğuna göre bu tarih sadece mukattadan çıkabilirdi.Ömer Çelakıl çoğu şifreyi çözdü;lâkin bunu çözmeye yanaşmadı.Çünkü onun bile önyargısı vardı.Ne bu önyargı:''Kıyamet saatini ancak Allah bilir;sen otur yerine'' mantığı.
Aksini iddia ettiğim yok.Geleceği sadece Allah bilir;ama Yaratıcı o saatin,kıyametten önce açığa çıkacağını ayetlerde söylüyor.Siz hadis örnekleri veriyorsunuz.Hadislerin çoğu,sonradan hurafelerle yozlaştırılmıştır.Güvenilir değildir.

Hadislerdeki alâmetleri örnek göstereyim peki.Onlardan gerçekleşmeyeni kaldı mı Allah aşkına?..''Bağdat alevlerle yok edilecek'' var mesela..Irak'ın hâli ortada.''Doğuda batıda 2 büyük batış yaşanacak'' alâmeti var.2004'de Hint Okyanus'undaki büyük tsunami doğudakiydi.2006'daki Katrina batıdaki..
Alkışlamaya devam et kardeşim.​

Mehmet

Emekli Yönetici
Ona kalırsa Peygamber efendimiz kıyametle benim aramdaki mesafe 2 parmağın arasındaki mesafe kadardır demiştir artık dünya zamanı ne kadar bir uzun zamansa ayrıca bütün alametler gerçekleşti derken güneş batıdan doğdumu deccal nerde

Nadir

Emekli Yönetici
oooo kıyamet yakın desenize...

Şubat'ta bu 60 sayfalık yazının kitabını çıkarmaya çalışıyoruz.Lâkin mevzu kıyamet olunca kimse rahatını bozup ilgilenmiyor.Bu yazıyı forum sitelerinde yayın;dostlarınıza yollayın.Elbet umurlarında olacaktır birilerinin.Biz görevimizi yapalım da;bu işin sorumluluğu bizden kalksın

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu sorumluluğu size kim yüklediki
ayrıca kıyametin geleceğini bütün müslümanlar biliyor

Bu yazıyı Mehdi yazdı.Ben bir kitabevinde çalışıyorum.Ocak 2010'da yayınevimize Mehdi kod adlı biri tarafından bir flash bellek ulaştı.İçinde bu 60 sayfalık yazı ve 2 video vardı.Hesapları görünce şok geçirdik.Ama kıyamet işte.Kitabı çıkarmaya yanaşmıyor para babaları..O nedenle internette yaymaya karar verdim bunu.Biraz da yayabilirsek sorumluluk kalkacak bizden
Bakın bu bir şaka değil.Oyun da oynamıyorum burada.Bu yazıyı bildiğiniz forum sitelerinde ya da ilgili yetkililere yayın.Artık işin şakası kalmadı.Zaman daralıyor

Nadir

Emekli Yönetici
Mehmetce38™;1980835' Alıntı:
Bu sorumluluğu size kim yüklediki
ayrıca kıyametin geleceğini bütün müslümanlar biliyor
kendi kendilerine yüklenmişler anlaşılan..

Nadir

Emekli Yönetici
Atacığım estağfirullah..

Bu hayati konu için bile alay ediyorsunuz ya;ne diyeyim.forumtr'de de %90'ı alay ediyordu.Yapmayın;kendinize yazık edeceksiniz

İsra / 51
“Yahut aklınızca, diriltilmesi daha da imkansız olan başka bir varlık olun, (yine de diriltileceksiniz.)” Diyecekler ki: “Peki bizi hayata tekrar kim döndürecek?” De ki: “Sizi ilk defa yaratan...” Bunun üzerine başlarını sana (alaylı bir tarzda) sallayacaklar ve “Ne zamanmış o?” diyecekler... De ki: “Yakın olsa gerek!..”

Mehmet

Emekli Yönetici
peki sizi bu yazıyı gönderen Mehdi kod adlı kişini gerçek Mehdi olduğuna nasıl inandınız başkasıda yazmış olamazmı

Mehmetce38™;1980895' Alıntı:
peki sizi bu yazıyı gönderen Mehdi kod adlı kişini gerçek Mehdi olduğuna nasıl inandınız başkasıda yazmış olamazmı

Yazıyı oku bir kere anlarsın..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mehdi kod adlı kişi ... öleceğim yaaa

Samsunspor

Emekli Yönetici
kesin bişey söyle , öyle bir kaç ay dersen olmaz . sen bilirsin tarihi ver

arkadaşlar bunların hepsi yalan... konu silinsin adminler... kıyamet tarihini allahtan başka kimse bilemez

Mehmet

Emekli Yönetici
bu ayetler 1450 küsür sene önce geldi o zamanda yakın değilmiydi neye dayanarak günümüzle bağdaştırabiliyorsunuz anlamadım

Dünya'nın askeri ve siyasi durumu ortada.Abd,İran'a saldırmak için hazırlık yapıyor.İran buna karşılık İsrail'e misilleme yapabilir.Kuzey Kore ve Çin iyice gövde gösterisi yapıyor.Eğer Abd,İran'a girerse buna karşılık Çin,Tayvan'a,Kuzey Kore de Güney Kore'ye saldırabilir.Rusya ve Venezuella da bu durum karşısında boş durmaz.İşin gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Nostradamus'a göre Mayıs 2010'da başlayacak.11 Eylül ve Obama'yı tahmin eden Bulgar kâhih Baba Vanga'ya göre Kasım 2010'da.
Son papa kehaneti var.1139 yılında Aziz Malaki diye biri,kendisine gizemli bir zatın(cebrail) görünmesi ve bu gizemli kişinin kendisine bir liste yazmasını söylemesi üzerine bir liste yazmış:Papa listesi..
Kendisinden sonra gelecek 111 papanın hepsini bilmiş bu aziz.112. ve sonuncuya 16.Benedikt'i yazmış..Bugünkü papa...112,''kıyamet'' sözcüğünün Kuran'da geçtiği ayet sayısı...
Mehdi'nin 60 sayfalık yazısında hepsi yazıyor.Daha bir sürü şey var.

Son papa kehanetine inanmayanlar aşağıdaki katoliklerin sayfasına bakabilir...

--------------- Ekleme ---------------

Mehmetce38™;1980935' Alıntı:
bu ayetler 1450 küsür sene önce geldi o zamanda yakın değilmiydi neye dayanarak günümüzle bağdaştırabiliyorsunuz anlamadım

Kuran'ın sayısal ölçüsü söylüyor.Hz.Muhammed:''Ümmetimin ömrü 1500 yılı geçmez diyor...'' Hz.Muhammed'in doğum yılı 571'den günümüze 1439 yıl geçti 2010'a kadar..

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyi iyi 61 sene ordan var . 32 de ben 93 eder .. iyi iyi fazla bile