21MEHDİ12KIYAM
Üye
işte bu..
Mehmetce38™;1980835' Alıntı:Bu sorumluluğu size kim yüklediki
ayrıca kıyametin geleceğini bütün müslümanlar biliyor
Buyur Abi beni istemişsin?Mehmetce38™;1980784' Alıntı:deccal nerde
peki sizi bu yazıyı gönderen Mehdi kod adlı kişini gerçek Mehdi olduğuna nasıl inandınız başkasıda yazmış olamazmıBu yazıyı Mehdi yazdı.Ben bir kitabevinde çalışıyorum.Ocak 2010'da yayınevimize Mehdi kod adlı biri tarafından bir flash bellek ulaştı.İçinde bu 60 sayfalık yazı ve 2 video vardı.Hesapları görünce şok geçirdik.Ama kıyamet işte.Kitabı çıkarmaya yanaşmıyor para babaları..O nedenle internette yaymaya karar verdim bunu.Biraz da yayabilirsek sorumluluk kalkacak bizden
Bakın bu bir şaka değil.Oyun da oynamıyorum burada.Bu yazıyı bildiğiniz forum sitelerinde ya da ilgili yetkililere yayın.Artık işin şakası kalmadı.Zaman daralıyor
Mehmetce38™;1980895' Alıntı:peki sizi bu yazıyı gönderen Mehdi kod adlı kişini gerçek Mehdi olduğuna nasıl inandınız başkasıda yazmış olamazmı
Mehdi kod adlı kişi ...öleceğim yaaa
bu ayetler 1450 küsür sene önce geldi o zamanda yakın değilmiydi neye dayanarak günümüzle bağdaştırabiliyorsunuz anlamadımBu hayati konu için bile alay ediyorsunuz ya;ne diyeyim.forumtr'de de %90'ı alay ediyordu.Yapmayın;kendinize yazık edeceksiniz
İsra / 51
“Yahut aklınızca, diriltilmesi daha da imkansız olan başka bir varlık olun, (yine de diriltileceksiniz.)” Diyecekler ki: “Peki bizi hayata tekrar kim döndürecek?” De ki: “Sizi ilk defa yaratan...” Bunun üzerine başlarını sana (alaylı bir tarzda) sallayacaklar ve “Ne zamanmış o?” diyecekler... De ki: “Yakın olsa gerek!..”
Mehmetce38™;1980935' Alıntı:bu ayetler 1450 küsür sene önce geldi o zamanda yakın değilmiydi neye dayanarak günümüzle bağdaştırabiliyorsunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?