Elektronik soru bankası ve öss cep bilgisayarı 39 ytl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackcastle

blackcastle

Üye
    Konu Sahibi
Elektronik soru bankası ve öss cep bilgisayarı 39 ytl
SEİSTECH TEST MASTER PRO ÖSS CEP BİLGİSAYARI

KİTAP TAŞIMA DERDİNE SON...

ARKADAŞLAR ÜRÜN 0 DIR. HEDİYE GELMİŞ HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. KUTU İÇERİĞİ KULLANMA KLAVUZU HERŞEYİ TAMDIR. İHTİYACI OLAN BİRİSİ KULLANSIN DİYE SATIYORUM. O YÜZDEN FİYAT ÇOK UYGUNDUR. DAHA PİLLERİ BİLE 0 DIR. TÜRKİYENİN HERYERİNE PTT İLE ÖDEMELİ GÖNDEREBİLİRİM. MANTIKLI TAKAS TEKLİFLERİNE AÇIĞIM. PİYASA FİYATI 100 EURO CİVARIDIR. İHTİYACI OLAN KULLANSIN DİYE SATIYORUM. SINAVA HAZIRLANIYORSANIZ KİTAP TAŞIMAYA SON...ÜRÜN AYNI ZAMANDA CEP BİLGİSAYARIDIR. HANGİ SARUYU KAÇ SN DE ÇÖZDÜĞÜNÜZÜ GÖSTERİR. 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR SİSTEMİNE GÖRE OTOMATİK NET HESAPLAR.

ÖZELLİKLERİ:

TEST MASTER PRO MODEL C *Toplam 5400 Soru ve cevabı * Şık tasarım. Lcd Ekran. * Resim gösterebilme. * E book * 128 Mb hafıza. * Sürüm günceleyebilme ve yeni sorular yükleyebilme. * İki Adet pille çalışır. * Pil göstergesi. * İngilizce - ingilizce sözlük Hiç Kullanılmamış Kutusunda. Ürün Kutusunun içinde, taşıma çantası, yazılım Cd si , usb kablosu, Türkçe ve İngilizce kullanım Klavuzu, 2 Adet pil Ve ekran temizleme bezi ile birlikte gönderilecektir...

image=60074721.jpg][/URL]

FİYAT SADECE 39 YTL.

--------------- Ekleme ---------------

Ptt ile kapıda ödemeli yollarım. Bilginize en güvenlisi budur.

jordan146

jordan146

Üye
ürünü almak istiyorum irtibata geçer misin?05552222230

hakses

Üye
hala satılık mı bu ?

erocano

erocano

Üye
Kapsadığı Sınavlar veya Sorular?
Birde Dili?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt