Telefon Tavsiyesi Elektronik şanssızılığında benden üstünü yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Elektronik şanssızılığında benden üstünü yok!
Arkadaşlar ilk telefonum samsung'du hiç memnun kalmadım tövbe ettim artık samsung almayacaktım. Nokia 5800 aldım 2.gün pena ve kalemi ekranını çizmeye başladı 4-5 gün sonra şarjı 1 günde bitmeye başladı. Garantiye gönderdim yapılmamış 2. ye gönderdim 29 gün oldu yarın gelmezse ücretini geri alacagım sizce ne telefon alayım

OğuzcanAbi

Üye
android bir cihaz al

• Beğen
Tepkiler: levasinay
guero

guero

Üye
kalemin ekranı çizdiğine katılmıyorum tamamen kullanıcı ile alakalı bi durum bence üstelik 1 şansızlkta 2.durmu tam belli deil çok kesin konuşuyosun.

pasha14

pasha14

Üye
kalemin ekranı çizdiğine katılmıyorum tamamen kullanıcı ile alakalı bi durum bence üstelik 1 şansızlkta 2.durmu tam belli deil çok kesin konuşuyosun.

+1

Pena ve kalemin telefonu çizmesi imkansız adamlar onu telefon ile beraber kullanılması için yapmış çizmesi söz konusu bile olamaz. Belkide cebindeki bozuk paralar veya anahtarlar çizdi telefonunun ekranını :hmmm Sen hemen kalem ve penaya bağlamışsın bu işi. Yeni telefon almak istiyorsanda S^3 sürümünü kullanan bir telefon almalısın. Nokia S^3'e destek veriyor artık S60v5 devri bitti. C6-01 veya C7 alabilirsin. Ben C7 kullanıyorum hiç bir telefondan memnun olduğum kadar bu telefondan memnun olmamıştım...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet kalem konusunda bende arkadaslar gibi düsünüyorum.Yine 5800 ile aynı fiyatta bir model düsünüyorsan.Galaxy Gio almalısın.Biraz daha bütçe ekleyebilirim diyorsan; Galaxy Ace / X6 / C6-01 / C7...:oke:
Bu arada pasam C6 S60v5 kullanıyor :op:

pasha14

pasha14

Üye
Evet kalem konusunda bende arkadaslar gibi düsünüyorum.Yine 5800 ile aynı fiyatta bir model düsünüyorsan.Galaxy Gio almalısın.Biraz daha bütçe ekleyebilirim diyorsan; Galaxy Ace / X6 / C6-01 / C7...:oke:
Bu arada pasam C6 S60v5 kullanıyor :op:

:W Orada bir yanlışlık olmuş. :)

hoss

hoss

Üye
gio al ve bu şansızlıklardan kurtul , rahatına bak

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy Gio şiddetle tavsiye edilir. Ben de düşünüyorum o modeli.

Εthnic

Εthnic

Üye
kalem ekrani cizmiyormus.. telefonu (5800) ilk aldigimda bende cizmez diye dusunmustum.. birgun telefonumda internetde dolasirken kalem ile sayfalari bir yukari bir asagi kaydirirken sarjim bitti ve telefon kapandi.. ekran karardiktan sonra ne goreyim.. ekranin sol tarafi resmen buz pistine donmus.. hemen gidip bir tane ekran jelatini aldim fakat olan olmustu zaten..
bu arada benimde eski tecrubelerimden dolayi samsunga karsi onyargilarim vardi.. fakat samsung eski samsung degil.. almassan bile imkanin varsa galaxy serisinden bir telefonu incelemeni oneririm..

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
nexpow

nexpow

Üye
android işletim sistemini öneririm 2007 de google tarafından yapıldı ve kısa bi sürede birinci oldu en cok kullanılan işletim sistemi
telefon olarakda zevkine göre al işlemci ram ekran boyutu bunların iyi olmasına dikkat et

mangdaşire

mangdaşire

Üye
gio veya ace tavsiye ederim.bu arada 5800 çok dandik bir telefon.ben 5800 kullanıyorum,inanır mısınız ekran filmi kullanmasam ekran şimdiye yok olmuştu.mümkün olsa da ekranımın resmini çekip koyabilsem.resim falan çizerken ekran gidiyor.resim çizerken bir ara kalemin üzerine baktım ekran filmini soymuş.şimdi ekran igrenç.şimdi senin yerinde olsam galaxy ace alırdım.:oke:

pasha14

pasha14

Üye
Bu kalem sizin ekranınızı nasıl soyuyor veya çiziyor ya ? Bu telefonu Yaklaşık olarak 1 yıl kullandım genel olarak kalemini kullanıyordum benim telefonun ekranında tek bir çizik bile yok ayrıca koruyucu jeletin tarzı birşeylerde yok üzerinde... :hmmm

nexpow

nexpow

Üye
Bu kalem sizin ekranınızı nasıl soyuyor veya çiziyor ya ? Bu telefonu Yaklaşık olarak 1 yıl kullandım genel olarak kalemini kullanıyordum benim telefonun ekranında tek bir çizik bile yok ayrıca koruyucu jeletin tarzı birşeylerde yok üzerinde... :hmmm

zaten sizde hiçbir sorun olmaz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
zaten sizde hiçbir sorun olmaz
Ortalıgı karıstırma dostum bu büyük bir sorun o kalemin ekranı çizmesi imkansız.Güç denemesi yapman lazım üstünde anca.Kalemde veya ekranda sorun vardır...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
çizmesi imkansız diyen arkadaşlar; diyelim ki çizmiyor ve ben yalan söylüyorum bana söyleyin elime ne geçecek? :bilmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
çizmesi imkansız diyen arkadaşlar; diyelim ki çizmiyor ve ben yalan söylüyorum bana söyleyin elime ne geçecek? :bilmm

Kardesim ben senin söyledigine bisey demedim.Ne demisim bak kalemde veya ekranda hata olabilir sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir.Hatalı ürün olabilir,aldıgın yer sana kalitesiz bir kalem de vermis olabilir.Sözüm sana degil yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt