Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elektro gitara başlayacagım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
Elektro gitara başlayacagım?
merhab ben elektro gitara baslamayı düşünüyorum ancak kafamda su soru var gitar tecrubem olmadan direk elektroya baslarsam sorun olur mu? Siz ne önerirsiniz
Mad EagLe
Üye
ben klasik çalıyorum elektroda var direk elektrodan başlayabilirsin tabi ama önce klasikte ögrensen daha iyi olur çünkü sabır isteyen bi iş 2 gün çalıp ypamıyorum diye pes eden cok elektroya o kadar para verip duvarda durmasın al dandik bi klasik gitar el kasların perdelere basmaya bi alışsın onu ögren sonra elektroya geçersin hem ilk caldıgında sacma sesler cıkacagı için kafan fazla şişmez elektro insanın beynini yoruyor
CryDaqqeR
Üye
Hangi tarz müzik çalmak istiyorsan o tarz bir gitar almalısın yani klasik gitardan başlanacak illa diye bir kural yok
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
rock ı daha cok seviyorum flyleaf lost prophets falan dinliyorum ona göre bir enstürman elektro olur herhalde
evet belirttiğimiz gibi eğer rock müzikle ilgiliysen elektro gitarla başlamanda hiç bir sakınca yok ilk gitarını bu işi bilen bir dostunla almanı tavsiye ederim
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
bildiginiz iyi markalar var mı ucuza 350-500 arası? İkinci el de olabilir temiz olması yeterli
Revengeful
Emekli Yönetici
Ben 5.yılıma girdim gitarist hayatımda Ben klasikle başladım ama 2 ay kadar sürdü. Elektro gitarla devam ettim. İstediğinle başlayabilirsin. İkiside birbirinden çok farklı. Biri naylon tel diğeri çelik tel.
Madem elektro istiyor ve rock dinliyorsun elektro ile başlaman en iyisi. Ama elektro gitarlarında türü var. Rock, metal, pop, jazz vs için hep ayrı. Ona göre almalısın. Amfinin kaliteli olmasıda önemli. Çünkü işin büyük çoğunluğunu o yapıyor.
Bende 1 klasik 3 elektro var şuan. Semih, Alexi 600'ü aldım dostum
Ben 5.yılıma girdim gitarist hayatımda Ben klasikle başladım ama 2 ay kadar sürdü. Elektro gitarla devam ettim. İstediğinle başlayabilirsin. İkiside birbirinden çok farklı. Biri naylon tel diğeri çelik tel.
Madem elektro istiyor ve rock dinliyorsun elektro ile başlaman en iyisi. Ama elektro gitarlarında türü var. Rock, metal, pop, jazz vs için hep ayrı. Ona göre almalısın. Amfinin kaliteli olmasıda önemli. Çünkü işin büyük çoğunluğunu o yapıyor.
Bende 1 klasik 3 elektro var şuan. Semih, Alexi 600'ü aldım dostum
genelde cort x2, ibanez grg170dx gibi gitarlar tavsiye edilir ama Mert'in de dediği gibi elektro gitarların da türleri var söylediğim iki model işini ne derece görür bilemem