najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
English is not prohibited in the forum?Thanks for the upload. But I am having problem in installing this theme. My phone is hacked.
English is not prohibited in the forum?
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler abi.
ama sende tezat oluşturmuşun, yasak olduğunu ing. yazmışıntürkçe yaz google dan çevirsin
Ben intalling am zaman benim Nokia Suite "Something app ile yanlış gitti" gösterir.English is not prohibited in the forum?
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler abi.
...your welcome your advice but that ıs the forum rulls please do not wrote any englısh word over here mate...ı hope you wıll understand that..used google translate or etc...regards...Thanks for the upload. But I am having problem in installing this theme. My phone is hacked.
teşekkürler
Teşekkürler
Thanks for the upload. But I am having problem in installing this theme. My phone is hacked.
English is not prohibited in the forum?
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler abi.
...your welcome your advice but that ıs the forum rulls please do not wrote any englısh word over here mate...ı hope you wıll understand that..used google translate or etc...regards...
- - - Eklendi - - -
arkadslar kısacası ıngılzce cevap yazarak forum kurallarını ve ıngilizce yerıne google cevırıcı yada daha baska bır cevırıcı kullanması gerktıgını kıbarca acıkladım...bu arada tema gercekten yuklenmıyor sayın moderatorlerımızın bılgısıne...saygılar...
Teşekkürler
...your welcome your advice but that ıs the forum rulls please do not wrote any englısh word over here mate...ı hope you wıll understand that..used google translate or etc...regards...
- - - Eklendi - - -
arkadslar kısacası ıngılzce cevap yazarak forum kurallarını ve ıngilizce yerıne google cevırıcı yada daha baska bır cevırıcı kullanması gerktıgını kıbarca acıkladım...bu arada tema gercekten yuklenmıyor sayın moderatorlerımızın bılgısıne...saygılar...
teşekkürler
temayı siscontent ile parçala tekrar bbirleştir yükleniyor. Bilmiyorsanız konu sahibi yapsın paylaşabilir... ben bu şekilde yükledim
...sizce bu forumdakı herkes sıs content ın ne oldugunu bılıyormu...???ılerı duzey kullanıcıyla yenı baslayan arkadslar farklı bunu bılmenız gerkır bence...temayı siscontent ile parçala tekrar bbirleştir yükleniyor. Bilmiyorsanız konu sahibi yapsın paylaşabilir... ben bu şekilde yükledim
rica ederim
- - - Eklendi - - -
bi üstteki yorumumu okumamışsın sanırımkonuyu düzenledim başka bi yerden buldum denedim sorunsuz yükleniyor artık parçalamaya gerek yok
...sizce bu forumdakı herkes sıs content ın ne oldugunu bılıyormu...???ılerı duzey kullanıcıyla yenı baslayan arkadslar farklı bunu bılmenız gerkır bence...
rica ederim. önizlemeler için teşekkürlerTeşekkürler Kardeşim güzel
teşekkürler dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?