Elano var Santos yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Elano var Santos yok!
2010 Dünya Kupası'ndaki yerini ayırtan Brezilya Milli takımında, İngiltere ve Umman'la oynanacak hazırlık maçları için belirlenen aday kadroda Galatasaray'lı Elano kendine yer bulurken, Fenerbahçe'li Andre dos Santos ise hayal kırıklığı yaşadı.
14 Kasım'da İngiltere ve 18 Kasım'da Umman'la hazırlık maçlarında karşılaşacak olan Sambacılar'da, teknik direktör Dunga 24 kişilik aday kadroyu belirledi.
Porto'nun golcüsü Hulk, Hoffenheim'ın forvet oyuncusu Carlos Eduardo ve bu sezon Lyon'da iyice yıldızı parlayan ortasaha futbolcusu Michel Bastos ilk kez Brezilya Milli takım aday kadrosuna çağrılma sevinci yaşadılar.
İşte Güney Amerika temsilcisinin 24 kişilik aday kadrosu:
Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (Roma)
Defans: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Fabio Aurelio (Liverpool), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Juan (Roma), Naldo (Werder Bremen)
Ortasaha: Michel Bastos (Lyon), Gilberto Silva (Panathinaikos), Elano (Galatasaray), Julio Baptista (Roma), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Lucas Leiva (Liverpool), Ramires (Benfica), Alex (Spartak Moskova), Kaka (Real Madrid)
Forvet: Robinho (Manchester City), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Hulk (Porto), Carlos Eduardo (Hoffenheim).

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Santos milli takımdan geldiğinden bu yana son maçlarda oldukça formsuz..Milli takıma çağrılmaması bu seferlik normal..

Elano da Galatasarayda müthiş işler yapıyor , iyi oynuyor her maç...Ondan çağrılmıştır muhakkak...!

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Brezilyanın dünya kupasında ne yapacağını çok merak ediyorum :hmmm

'Davut

'Davut

Üye
eleno'nun nasıl oynadığını bilmiyorum ama kolay değil Brezilya milli takımına çağrılamak...Eleno'nun çağrılması güzell....
santos formsuz brezilya milli takımına çağrılması onu biraz düşündürsün santos artık taraftarı mutlu etmiyor.........kendine çeki düzen vermesi lazım.........

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Santos'un yorgunluğunun göz önünde bulundurulduğuna inanıyorum.

SucX

SucX

Üye
Son zamanlarda form düşüklüğü belli oluyordu
Elanoda düşündürücü aslında :hmmm

Silinen Üye 299735

Üye
Elanonun formda Santosun form düşüklüğü herkesin apaçık önünde...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bence santos daha kaliteli bir topçu Elanonunda çok iyi bir torpili var....

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1742682' Alıntı:
Bence santos daha kaliteli bir topçu Elanonunda çok iyi bir torpili var....

aynen katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...