Elano Kendini Savundu:Takımdakiler Bana Pas Atmıyor.......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Elano Kendini Savundu:Takımdakiler Bana Pas Atmıyor.......
Elano Blumer'den olay yaratacak açıklamalar. Brezilyalı yıldız takım arkadaşlarını zan altında bıraktı..

Miliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği ama beklediği verimi alamadığı Brezilyalı yıldız, takım arkadaşlarını zan altında bırakacak sözler söyledi. Ülkesindeki UOL radyosuna konuşan Elano “Sanada sanki ben yokmuşum gibi oynuyorlar. 90 dakikada 3’ten fazla pas alamıyorum” dedi.

UMARIM BU UYUM SORUNUDUR

İstediği topları alamadığını ifade eden Brezilyalı star “Maç sanki benim olduğum bölgenin dışında oynanıyor. Bu durum uyum sorunu mu, nedir anlayamadım. Maçlarda topla daha çok buluşmak ve arkadaşlarıma daha fazla yardımcı olmak istiyorum.Umarım bu sorunu kısa sürede atlatıp verimli olurum” dedi.

Cynical

Cynical

Üye
Salih Baba™;1835375' Alıntı:
“Maç sanki benim olduğum bölgenin dışında oynanıyor.” dedi.

Doğrudur. Sahada ruh gibi gezindiğin için...

Atakan

Atakan

Üye
Kendisi çok istekliymiş gibi konuşmuş,sahada gezinmekten başka birşey yapmadığı içindir belki...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu adamın daha bi numarasını göremedik....
Ah Lincoln ah.....:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkım adam gibi oynasada takıma katkısı olsa sahada gezinmekten başka bişey yaptığı yok

arslansem

arslansem

Üye
Arkadaş biz mi futboldan anlamıyoruz bunlar mı çok biliyor anlayamıyorum ya!Bu adam nasıl Brezilya A takımda oynar ya..
Bugünkü performasntan sonra Galatasarayda forma giyemeyeceğini herkes anladı Elano.
Bize Lincolnü arattırıyorsun,gerisini var sen düşün!
Keita gibi adamı oturtan Rijkaard a da tebrikler!Dunga mıdır nedir ona da tebrikler!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Arkadaş biz mi futboldan anlamıyoruz bunlar mı çok biliyor anlayamıyorum ya!Bu adam nasıl Brezilya A takımda oynar ya..
Bugünkü performasntan sonra Galatasarayda forma giyemeyeceğini herkes anladı Elano.
Bize Lincolnü arattırıyorsun,gerisini var sen düşün!
Keita gibi adamı oturtan Rijkaard a da tebrikler!Dunga mıdır nedir ona da tebrikler!
Arkandayım semih haklısın.....:D

'Davut

'Davut

Üye
Lincoln Avrupa'da oynuyo'du...bunda oda yok

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Davut™;1838612' Alıntı:
Lincoln Avrupa'da oynuyo'du...bunda oda yok
Elano aslında Manchester City'de fena oynamıyordu...Robinho bile adamı öve öve bitiremiyordu... Ama burda niye böyle oldu bu adam anlamadım.....

Salihyet

Salihyet

Üye
Elano kaleye birebir gelen ortaya kafa vuramadı. Vursa gol ve 2-0.. Ona pas atıldığında oyun duruyor, sorumluluktan kaçıyor..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İlk dediğine katılmıyorum o pozisyonda gönderebileceği en ölü noktaya topu göndermeye çalıştı....Ama 2. dediğinde haklısın adamda atraksyon yok....:D

Salihyet

Salihyet

Üye
elano aslında kaliteli adam ama onun oyun yapısı uçta oynamak sanırım

emin27

emin27

Üye
elano yetenkli futbolcu daha iyi değerlendirilmesi lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...